Slutrea upp till 60% rabatt

SLUTREA! Säsongens bästa produkter med stora rabatter! Produkter upp till 60% rabatt!

Från slutrean gör du fantastiska fynd till topp priser! Kolla in vårt omfattande sortiment nu och utnyttja de låga priserna på sommarens och höstens favoriter! Skynda dig, de bästa produkterna går åt snabbt!

Vi erbjuder GRATIS LEVERANS för beställningar över 500kr

Säsongens bästa erbjudanden:


Slutrea shoppingtips:

För trädgården och stugan:

Det finns fortfarande tid att göra hemmet och stugan redo för de mörkare, kallare höstkvällarna. En terrassvärmare är ett utmärkt sätt att förlänga sommarkvällarna på terrassen långt in på senhösten. Sommarkvällarna på terrassen är inte över ännu i augusti!

I ett garagetält förvarar du praktiskt vad som helst i trädgården, oavsett väder. Du kan enkelt och bekvämt förvara saker som till exempel skottkärror, som ständigt används på gården. Ett snyggt garagetält hör till den främsta utrustningen på varje trädgård.

En discgolf-korg är varje entusiasts dröm i den egna trädgården. Den är lätt att placera var som helst och gör träningen riktigt enkel och effektiv. Med bara några få korgar kan du enkelt bygga en liten bana på din egen gård eller i en park.

För idrottaren:

En smartwatch mäter din aktivitet kontinuerligt. Med den kan du enkelt kan se din puls och andra viktiga data direkt från handleden. Detta är ett riktigt praktiskt sätt att se till att du får rätt mängd motion på en dag. En smartwatch i kombination med ditt eget hemmagym är det perfekta sättet att ta hand om dig själv utan att behöva gå till ett överfullt gym och vänta på din tur. Du kan enkelt sätta ihop ditt eget hemmagym från vårt sortiment; vi har löpband, motionscyklar, kettlebells, hantlar och till och med skivstångsställningar.

Med till skogen:

Jaktsäsongen är snart här, så glöm inte att kontrollera din utrustning. I vårt sortiment finns en mängd olika vapenskåp som hjälper dig att organisera dina vapen snyggt i en säker miljö utom räckhåll för andra. Vi erbjuder också ett brett utbud av olika åtelkameror för alla ändamål.

För uteplatsen:

För många är sommarens terrasskvällar höjdpunkten under hela sommaren. Med det svenska vädret tar de dock slut ganska snabbt, men så behöver det inte vara! Med vårt breda utbud av terrassvärmare hittar du garanterat en värmare som passar vilken terrass som helst. Med den garanterar du att dina utekvällar håller i sig långt in på hösten, om inte till och med vintern! En hängstol på altanen är mycket bekväm att sitta i, så länge det är varmt på altanen.

För husdjur:

Husdjur är viktiga medlemmar i varje hem, så att ta hand om dem kräver engagemang. I vårt sortiment finns både hundburar och hundgårdar till låga priser. För den nya medlemmen i familjen erbjuder vi även valphagar i olika storlekar, så att din nyfikna lilla vän kan springa omkring fritt utan ständig övervakning.

Behöver du hjälp eller har frågor? – Hobbyhallen kundtjänst kan hjälpa dig!

Du kan kontakta kundtjänsten genom att mejla oss på info@hobbyhallen.se

 
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se