Kontakta Oss

Hur kan jag kontakta dig?

Vi hoppas att du har hittat svaret pådina frågor från vår kundtjänstsida. Om du fortfarande behöver hjälp ellervill skicka hälsningar åt oss, använd kontaktformuläret på denna sida.

*Kontaktabara genom en kanal, eftersom att kontakta via flera kanaler och ställa sammafråga kan förlänga svarstiden för dig och andra kunder.

Vilken information ska jag berätta för dig?

Inkludera så mycket information sommöjligt i kontakten, t.ex. ordernummer (#200012345), e-postadress, detaljeradbeskrivning, etc. Med hjälp av informationen kan vi svara på dina frågor såsnabbt som möjligt.

Vänligen notera

Observera att under julperioden skickas stora mängder paket och tyvärr kan det uppstå förseningar, på grund av att leveransbolagen är överbelastade. Förseningarna är 1–3 arbetsdagar. Högsäsongen och förseningarna påverkar också kundtjänstens svarstid på meddelanden.

Observera att det kan ta 1–3 arbetsdagar innan spårningen aktiveras. Leveransen skannas in förstagången vid Logistikcenter och därför aktiveras spårningen inte direkt. Kontakta oss ifall spårningens uppdatering har tagit längre än tre arbetsdagar.

Om du har gjort en beställning kommer den att behandlas, skickas och levereras så snabbt som möjligt, så vi ber om ditt tålamod. Vi gör vårt bästa för att hantera situationen och förkorta våra svarstider. Tack för din förståelse och tålamod.