Cornhole

2 artiklar

 1. ProSport Cornhole 90X60CM
  KAMPANJ
  Just nu!
  Mega
  sommar
  rea
  ProSport Cornhole 90X60CM
  ProSport Cornhole 90X60CM
  ProSport Cornhole 90X60CM
  799,00 Kr
  1 199,00 Kr
  • Smart och lätt cornhole-kastspel
  • Spelplansstorlek 90x60cm och material MDF
  • Spelpaket för att kasta majshål innehåller 2x spelplan och 8xhernepåsar
 2. ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  KAMPANJ
  Just nu!
  Mega
  sommar
  rea
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  1 590,00 Kr
  2 190,00 Kr
  • Högkvalitativt och hållbart cornhole-kastspel
  • Spelplansstorlek 120x60cm och material furu
  • Majshålsspelspaket innehåller 2x spelplan och 8xhernepåsar

2 artiklar

Välkommen till den ultimata Cornhole-upplevelsen Oavsett om du är värd för en bakgårdgrill, en tailgate-fest, eller bara njuter av en solig dag i parken, är cornhole det perfekta spelet för att föra människor samman. Vår e-handelswebbplats erbjuder ett fantastiskt utbud av cornhole-spelset. Här är anledningarna till att välja oss för ditt nästa cornhole-köp kommer att höja din utomhusnöje till nästa nivå.

Varför köpa från oss?

När det gäller att köpa ett cornhole-spelset, vill du ha kvalitet, hållbarhet och en pålitlig leverantör. Våra cornhole-set är tillverkade med material av hög kvalitet, vilket säkerställer att de står emot tidens tand och väder. Till skillnad från våra konkurrenter erbjuder vi snabb och pålitlig kundservice för varje situation. Vårt engagemang för excellens gör oss till det främsta valet för cornhole-entusiaster.

Om Cornhole

Spelet: I sin kärna är cornhole-spelet ett enkelt men fängslande grässpel där spelare turas om att kasta cornhole-påsar mot en upphöjd plattform med ett hål i den fjärran änden. Poängsättningen är enkel men kräver skicklighet och precision, vilket gör det till en konkurrenskraftig och rolig aktivitet för alla åldrar.

Material och design: Våra cornhole-brädor är tillverkade av kvalitetsmaterial, designade för att vara långvariga. Fördelar med Cornhole Tillgänglighet: En av de största fördelarna med cornhole-spelet är dess tillgänglighet. Lätt att lära sig men utmanande att bemästra, passar det för spelare på alla färdighetsnivåer.

Bärbarhet: Våra cornhole-set är designade för enkel transport och uppsättning, vilket gör dem idealiska för att ta med till fester, picknickar eller något utomhusevenemang.

Roligt för alla åldrar: Cornhole är ett spel som överskrider åldersgränser, och erbjuder underhållning för barn, vuxna och äldre. Det är ett fantastiskt sätt att uppmuntra till utomhuslek, vänlig konkurrens och social interaktion.

Hälsobenefier: Även om det kanske inte är en högintensiv träning, främjar spel av cornhole fysisk aktivitet, förbättrar hand-öga koordination och kan minska stress.

Vanliga frågor om Cornhole

Vad är ett Cornhole-spel?

Cornhole-spelet är en populär utomhusaktivitet där spelare turas om att kasta påsar fyllda med torkade majs kärnor eller syntetiska pärlor mot ett upphöjt bräde med ett hål i det. Målet är att få påsen i hålet eller så nära det som möjligt.

Vad är cornhole-påsar fyllda med?

Traditionellt är cornhole-påsar fyllda med torkade majs kärnor. Dock kan moderna påsar också vara fyllda med plastpellets eller syntetiska pärlor för väderbeständighet och hållbarhet.

Vad är det generella avståndet för cornhole?

Det officiella cornhole-avståndet, mätt från framsidan av ett bräde till framsidan av det motsatta brädet, är ungefär 8 meter för vuxna. Detta kan justeras för yngre spelare eller de med begränsat utrymme.

Att välja rätt cornhole-set kan förvandla vilket som helst sammankomst till en minnesvärd händelse. Med våra experttillverkade set, enkel bärbarhet och oändlig rolig för alla åldrar, finns det ingen bättre tid att dyka in i cornhole-världen. Bläddra igenom vårt urval idag och hitta den perfekta matchningen för ditt nästa utomhusäventyr.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se