Friktionsskor

2 artiklar

 1. Trekker friktionsskor, storlek 36-46
  -200 Kr
  Just nu!
  Födelsedags
  rea
  Trekker friktionsskor, storlek 36-46
  Trekker friktionsskor, storlek 36-46
  Trekker friktionsskor, storlek 36-46 1 190,00 Kr
  990,00 Kr
  • GripNorth-friktionsbotten
  • Vattenavvisande + pälsfoder
  • Fri leverans
 2. Trekker Friktionsskor Havu, storlekar: 36-46
  Trekker Friktionsskor Havu, storlekar: 36-46
  Trekker Friktionsskor Havu, storlekar: 36-46
  Trekker Friktionsskor Havu, storlekar: 36-46
  1 090,00 Kr
  • Fem friktionsenheter på botten
  • Vattenavvisande överdrag + pälsfoder
  • Storlekar: 36-46

2 artiklar

Friktionsskor till hala underlag nu från Hobbyhallen  !

Friktionsskorna ser till att vinterns hala underlag inte saktar din fart! Som en vanlig vintersko, men hållbarare och utan dubbar! Friktonsskornas väggrepp uppnås genom bottengummit samt  samverkan mellan bottnets mönstrets olika greppytor.

Varför från oss?

När du beställer från Hobbyhallen får du friktionsskor av hög kvalitet både fär män och kvinnor till ett förmånligt pris! Vi levererar skorna direkt från vårt lager så leveranstiden är 5-10 dagar! Dessutom har vi fri leverans, bytesrätt samt retur för våra skor!

Varför köpa friktionsskor?

På vintern är vägarnas och stigarnas ytor frusna och de blir fort hala. För att röra dig säkert, är friktionsskor ett säkert val! Friktionsskor erbjuder ett bättre grepp i jämförelse med normala skor och de minskar risken att du faller och skadar dig.

Bottnet på friktionsskorna är tillverkade av en enastående gummiblandning som garanterar ett bättre grepp under hala förhållanden jämfört med vanliga skor. Friktionsbottnet ger grepp redan från det första steget och du kan gå utan att behöva oroa dig för halt vägunderlag. Greppet som friktionsskorna ger uppnås genom bottengummit  samt  samverkan av de olika mönstringarna på sulorna.

Det som även skiljer dubbskorna från friktionsskorna, är att friktionsskorna efbjuder en nästan ljudlös rörelse även inomhus, och du behöver inte tänka på att dubbarna  slits. 

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se