Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Reklamation

Alla produkter i vårt sortiment är noggrant övervägda och noggrant undersökta. Men allt kommer inte att gå som planerat. Vi kommer att lösa dessa situationer så rättvist och snabbt som möjligt. Alla produkter som köps från Hobbyhallen.se har en garanti på minst 1 år. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med eventuella garantiproblem. Från fall till fall skickar vi dig antingen en ny produkt eller gör en återbetalning.

Så här gör du en reklamation:

Kontakta oss på info@hobbyhallen.se. Vänligen namnge din e-postadress med ett reklamation + beställningsnummer, till exempel "reklamation # 10009999". Inkludera ditt beställningsnummer, produktnamn i e-postmeddelandet och beskriv så mycket som möjligt vad som är fel med din produkt. Vi rekommenderar också att bifoga bilder av den defekta produkten till meddelandet, eftersom det kan påskynda behandlingen. Vårt kundtjänst team kommer att vägleda dig vidare.

1. Skicka din reklamation till oss

Vår kundtjänst team kommer att ge dig detaljerade instruktioner om hur du skickar din produkt. När vi har fått ditt meddelande kommer vi att arbeta för att lösa det så snabbt som möjligt.

2. Meddelande om vårt beslut

När behandlingen är klar kommer vi att kontakta dig via e-post. Om din reklamation accepteras har Hobbyhallen.se rätten att reparera produkten, byta ut den helt eller komma överens om en möjlig prisminskning. Om inget av ovanstående alternativ är möjliga, kommer vi att återbetala värdet på produkten.

Observera att vår garanti endast täcker defekter i material eller utförande av produkten, och inte defekter som orsakas av normalt slitande. Reklamationen bör göras omedelbart efter att felet inträffar.

Frakt reklamation

Om din produkt kommer skadad under transporten, följ dessa steg:

1. Om du upptäcker skador vid fraktpaketet. Kontakta genast till transportföretaget.  Kontakta sedan vårt kundserviceteam.

2. Om skadan först upptäcktes när du öppnade paketet, ta ett foto av skadan och frakt paketet. Kontakta vårt kundtjänst team och ta med bilderna i meddelandet. Kassera inte förpackningsmaterial.

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se