Infraröd bastu

1 Artikel

 1. Vasta Infraröd bastu för 2 personer
  -5 000 Kr
  Till 16.6
  Mega
  sommar
  rea
  Vasta Infraröd bastu för 2 personer
  Vasta Infraröd bastu för 2 personer
  Vasta Infraröd bastu för 2 personer
  19 990,00 Kr
  24 990,00 Kr
  • Tillverkad av kvalitetsmaterial
  • LED-lampor, Bluetooth
  • Effekt: 1750W

1 Artikel

De senaste åren har det blivit vanligare med trevliga och hälsofrämjande infrabastur och de har blivit mycket populärare. IR-bastur är lätta att installera i mindre utrymmen och ger samma typ av värme som solen, men utan den skadliga ultravioletta strålningen. Hälsofördelarna med infraröd bastu är många - bland annat förbättrad perifer cirkulation, stärkt kardiovaskulärt system, infraröd värme för smärtlindring, snabbare återhämtning från skador och stress.

Våra infraröd bastur, som är tillverkade av högkvalitativa material, har Bluetooth-anslutning, vilket gör att du kan koppla av i bastun samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik eller till och med en ljudbok.

Vi erbjuder gratis leverans på alla våra infrabastur!

Vanliga frågor om infraröd bastu

Vad är en infraröd bastu?

En av de mest uppenbara skillnaderna mellan en infraröd bastu och en konventionell bastu är att det inte finns någon bastuaggregat, utan uppvärmningen sker med hjälp av väggmonterade kol- eller keramikaggregat. Värmarna producerar infraröd värme som är jämförbar med solens värme, men utan den skadliga ultravioletta strålningen. Infraröd värme har många hälsofördelar, t.ex. förbättrad perifer cirkulation, hjärt- och kärlhälsa och smärtlindring.

Vilka är hälsofördelarna med infraröd bastu?

Infraröd bastu är effektiv för att förbättra blodcirkulationen och lindra inflammation. Infraröd bastu är därför ett utmärkt val för att lindra muskel- och ledvärk, artrit och ömma muskler på grund av träning eller idrottsskador. För aktiva idrottsutövare är den infraröda bastun ett utmärkt sätt att återhämta sig efter ett träningspass eller en idrottsaktivitet.

Jämfört med en vanlig bastu hålls temperaturen i den infraröda bastun på en något mer måttlig nivå, vilket innebär att den infraröda bastun också är idealisk för personer med hjärt- och kärlproblem och problem med andningsorganen.

Dessutom kan den lugnande effekten av infraröd bastu också vara ett bra hjälpmedel för ett bättre psykiskt välbefinnande och humör.

Hur fungerar uppvärmning med infraröd bastu?

Vårt sortiment av infraröda bastur drivs av kolvärmare. Dessa värmare producerar långvågig infraröd värme på ett säkert och effektivt sätt. Kolvärmarna genererar försiktigt, men samtidigt kraftfullt, infraröd värme i bastun. Värmen fördelas i hela bastun och tenderar att ge kroppen en balanserad värmeexponering.

Kolvärmare är mycket effektivare än de keramiska värmare som används i vissa infraröda bastur. I allmänhet är kolvärmare mer hållbara och har mycket lägre risk för skador eller brott, eftersom kolpaneler är mindre ömtåliga än keramiska paneler. Som ett resultat av detta klarar kolvärmare också höga temperaturmiljöer bra och erbjuder en längre livslängd.
payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se