Växthus

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

I vårt breda sortiment hittar du växthus av hög kvalitet med utmärkta egenskaper. Växthus är ett utmärkt val för ett mer ekologiskt liv genom att fylla ditt växthus med örter och grönsaker. Du kan använda ditt växthus året runt, så att du kan njuta av din egen skörd oavsett säsong. Finns det något bättre sätt än att laga mat till familj och vänner från den egna trädgården? Naturligtvis kan du också odla dina favoritblommor i växthuset för att glädja dina vänner.

Vi har också växthus för mindre trädgårdar. Du kan också enkelt skapa ett idylliskt vardagsrum där du kan tillbringa en romantisk kväll eller läsa din favoritbok i en fräsch och naturlig miljö.

Vi erbjuder gratis hemleverans för alla växthus!

Vanliga frågor om växthus

Vad är fördelarna med ett växthus?

Fördelarna med att använda ett växthus är bland annat en längre odlingssäsong än utomhus, möjligheten att kontrollera temperatur och luftfuktighet och mångsidigheten i den köpta ytan. Du kan till exempel enkelt odla frilandsgrönsaker i ett växthus, flytta dina krukväxter till ett sommarhus för att lysa upp växthuset eller använda växthuset som en lounge och sätta några blommor som ögongodis.

I ett växthus kan du odla grödor under hela säsongen, oavsett väder! Och dessutom växer växterna snabbare än utomhus!

Vad kan man odla i ett växthus?

Ett växthus erbjuder många möjligheter! Du kan odla grönsaker, örter och till och med blommor i ett växthus. Många mer krävande växter, till exempel när det gäller temperatur, kan lätt odlas i ett växthus. Växthuset gör det också lätt att odla fröplantor innan de flyttas ut. Sommarblommor kan också lämpligen förodlas i växthusets anpassningsbara tillväxtförhållanden.

Var ska man börja? Tomater och gurkor är enkla basgrönsaker för ditt eget växthus. Om du vill ha något snabbt och enkelt kan du göra en snabb skörd med sallad, spenat eller till och med persilja.

Vad kan man använda växthus till?

Ett växthus kan användas till många saker. Du kan använda den för att odla en mängd olika naturliga växter, örter, blommor och plantor. Ett vackert glasväxthus kan också lätt förvandlas till en vacker lounge. Du kan också kombinera de två och njuta av en te tid omgiven av örter och blommor!

Hur är det på vintern? Ingen fara, växthuset kan användas året runt! Ett enkelt sätt att använda växthuset är att göra det till ett förvaringsrum för vintern. Du kan enkelt flytta alla dina sommarprylar och möbler till växthuset för vintern.

Hur väljer man ett växthus?

När du väljer ett växthus är det bra att i förväg fundera på vad växthuset ska användas till och var det ska placeras. Det är också bättre att köpa ett lite för stort växthus än ett för litet. Det är lättare att använda tomt utrymme senare än att försöka lägga till utrymme i ett växthus som du redan har köpt.

Åtminstone ta hänsyn till följande:

  • Användning: som lounge, växthus, litet örtrum eller kanske allt detta?
  • Plats: hur stor/liten gård, vilken typ av terräng?
  • Arbets- och förvaringsutrymme: Hur mycket arbetsutrymme behöver du för att till exempel plantera växter, och hur mycket förvaringsutrymme behöver du för dina förnödenheter (vattenkannor, krukor, planteringsjord osv.)?

Växthus av glas eller polykarbonat?

Det är värt att tänka på vilket huvudsyfte du planerar att använda växthuset för. Växthus i glas är vackra, snygga och hållbara och passar till exempel bra om du vill förvandla ditt växthus till en avkopplande lounge. Å andra sidan är glas mindre isolerande, kräver skugga från solen och är ett tyngre material som är svårare att installera. PC-paneler är också långlivade, har utmärkta värmeisoleringsegenskaper och materialet sprider solljuset så att växthuset sällan behöver skuggas. Materialet är kanske inte lika elegant som genomskinligt glas, men det är det lämpligaste materialet, särskilt för växthusanvändning.

Om du vill dra nytta av båda alternativen, välj kombinationen! Lykke Växthus Hybrid har väggar av härdat glas, vilket ger en vacker fri utsikt över växthuset och ger växthuset stabilitet och säkerhet. Samtidigt gör taket av polykarbonat (PC) ljuset mjukare och fångar upp varm luft bättre i växthuset.
payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se