White Noise Maskin

2 artiklar

 1. Polar Night White Noise - Maskin
  -400 Kr
  Till 24.4
  Mega
  Vårrea
  Polar Night White Noise - Maskin
  Polar Night White Noise - Maskin
  Polar Night White Noise - Maskin
  590,00 Kr
  990,00 Kr
  • 28 olika ljudvärlden
  • 12 ljusfunktioner
  • Fri leverans
 2. Polar Night White noise maskin Smart
  -491 Kr
  Till 24.4
  Mega
  Vårrea
  Polar Night White noise maskin Smart
  Polar Night White noise maskin Smart
  Polar Night White noise maskin Smart
  799,00 Kr
  1 290,00 Kr
  • 32 olika ljudnivåer
  • App för smarttelefoner
  • Timeout: 30, 60 eller 90 minuter

2 artiklar

White Noise är ett värdefullt verktyg för att få en bättre nattsömn. Maskinen, som producerar ett mjukt och lugnande "vitt brus", kan användas av människor i alla åldrar och är utformad för att hjälpa människor att somna lättare och hjälpa dem som lider av sömnproblem. Anordningar för white noise erbjuder ett brett utbud av behagliga ljudlandskap och lätt justerbara volymnivåer. Bullermaskinen har också ett nattljus med lätt justerbar färg och ljusstyrka. Du kan lämna apparaten på för kontinuerlig uppspelning eller schemalägga den så att den spelar brus under en bestämd tidsperiod. White Noise maskiner är en bra lösning för att hjälpa spädbarn att sova.

Vi erbjuder gratis leverans för White Noise-apparater! Så kolla in våra lugnande White Noise-enheter och gör din nästa natts sömn fridfull.

Vanliga frågor om White Noise maskiner

Vad är White Noise?

White Noise-enheten producerar ett mjukt och avslappnande ljud som hjälper dig att somna. Bullermaskinen sätts på vid sänggåendet och spelar upp ett mjukt och skonsamt ljud som du väljer från en rad olika ljudlandskapsalternativ, antingen kontinuerligt eller under en bestämd tidsperiod.

White Noise har också nattljus som följer ljudbilden. Du kan enkelt ändra nattljusets ljusstyrka och färg till exakt vad du vill ha. Många White Noise-enheter har också möjlighet till en smartphone-app, vilket gör det mycket bekvämt att använda dem.

Vilka är fördelarna med White Noise?

White Noise gör det lättare att somna med sitt fridfulla ljud som slappnar av i sinnet. Det är också ett bra hjälpmedel för personer som lider av sömnproblem. White Noise är särskilt populärt som sömnhjälpmedel för spädbarn, men det är också lämpligt för vuxna för att hjälpa dem att sova och somna. För spädbarn är bruset ett välbekant och lugnande ljudlandskap som påminner om de ljud de hörde när de fortfarande låg i mammans mage.
payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se