Deep Sea SUP-brädset Pro


 • Tålig, stabil och snabb SUP-bräda

 • Längd 300 cm och lastkapacitet 115 kg

 • Setet innehåller: SUP-bräda, paddel, pump och bärväska

2 190, 00 Kr 4490,00
I lager (Antal: 5+)
Deep Sea SUP-brädset Pro
Deep Sea SUP-brädset Pro
antal
Skynda dig! Det finns bara några få kvar!

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Deep Sea SUP-brädset Pro
  -2 300 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  Deep Sea SUP-brädset Pro
  Deep Sea SUP-brädset Pro
  Deep Sea SUP-brädset Pro
Köp i ett paket och spara - 2 220,20
2 589,00 Kr 4 889,00 Kr

Produktdetaljer:

 • Mått: 300 x 76 x 15 cm
 • Vikt: 8,2 kg
 • Bärkapacitet: 115 kg
 • Paddel (justerbar längd, 3 sektioner)
 • Pump
 • Bärväska
 • Reparationset
 • Dropstitch kärna
 • Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi.

Deep Sea SUP-brädset Pro

Deep Sea SUP Bräda Pro är perfekt för nybörjare och även de mest passionerade paddlarna! Tack vare sin robusta Dropstitch-kärna är det en mycket stabil och lättkontrollerad SUP-bräda. Denna snygga SUP-bräda från Deep Sea är uppblåsbar och hopfällbar, vilket gör den lätt att förvara och bära med sig. Förutom SUP-brädan ingår en paddel som kan justeras i längd, en pump med tryckindikator, en bärväska och ett lagningskit.

 • Stabil och lätt att kontrollera: Deep Sea Pro SUP-brädan är en hållbar SUP-bräda av hög kvalitet som är fantastiskt smidig på vattnet. Denna 300 cm långa bräda är bekvämt stabil och robust i alla väder. Dess design och hanterbarhet gör den idealisk för både nybörjare och mer erfarna entusiaster.
 • Tillverkad av högkvalitativt Dropstitch-material: Kärnan i Deep Sea Pro SUP board är tillverkad av Dropstitch-material, som används i många uppblåsbara SUP-brädor, gummibåtar och annan vattenbaserad utrustning. Det är ett slitstarkt material som inte skadas av stötar eller mindre slag. Dessutom har denna SUP-bräda en halkfri yta. Så med Deep Sea Pro SUP-brädan kommer du att röra dig smidigt och balanserat på vattnet.
 • Brädsetet innehåller fantastiska tillbehör: Deep Sea Pro-brädan levereras med en pump för uppblåsning av brädan, en praktisk paddel som kan justeras i längd, en bärväska för enkel transport och ett reparationskit för lappning och underhåll. Detta set gör det enkelt att komma igång med SUP-boarding.
 • En rolig och aktiverande motionsform: SUP är en uppfriskande och trevlig sommaraktivitet, eftersom du kan njuta av det fina vädret och landskapet. Det är också en mycket effektiv helkroppsträning som förbättrar din kondition och balans. SUP är ett utmärkt sätt att ta det lugnt och koppla av, eller för längre och mer utmanande träningspass.

Njut av SUP med en bräda med utmärkt stabilitet

Stand up paddle boarding är en av sommarens mest uppfriskande och roliga aktiviteter. SUP har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren och har blivit en sport som passar många, eftersom det är lätt att komma igång och lära sig grunderna. För en fantastisk start på SUP-paddling kan du prova en Deep Sea Pro-bräda, som uppfyller kraven även för den mest erfarna och skickliga paddlaren.

Det perfekta valet för både nybörjaren och den mer erfarna entusiasten

Deep Sea SUP-brädor är en kombination av stark kvalitet och överkomliga priser. Den uppblåsbara Deep Sea Pro-brädan är enkel att sätta upp med den pump som medföljer brädan. Brädans kärna är tillverkad av Dropstitch-material, ett material som är perfekt lämpat för vattensporter, vilket gör brädan solid, balanserad och hållbar. Det innebär att den inte skadas av stötar eller slag på bryggan. Brädan har också en halkfri yta och en viktkapacitet på 115 kg.

En fantastisk allroundträning

Stand up paddle boarding är en uppfriskande och rogivande motionsform i det mest strålande sommarvädret. Att paddla en SUP-bräda är ett utmärkt sätt att njuta av det vackra landskapet på en sjö, ett hav eller en flod. Superskiing är en riktigt bra träningsform som aktiverar hela kroppen och utvecklar inte bara muskeltonus utan även balans. SUP-paddling passar alla åldrar och konditionsnivåer, eftersom du kan bestämma din egen takt och ansträngningsnivå. Deep Sea Pro-brädan är en särskilt bra första SUP-bräda för nybörjare, eftersom den ger en jämn och balanserad gång på vattnet.

Tillbehör för en bekväm paddlingsupplevelse

Deep Sea SUP-brädset Pro innehåller inte bara SUP-brädan utan även en paddel som kan justeras i längd, ett reparationskit, en pump för att fylla brädan och en praktisk bärväska. När brädan är tom får den plats i ett litet utrymme och den medföljande bärväskan gör det enkelt att transportera den från plats till plats. Med pumpen kan du fylla den snabbt var du än befinner dig och komma ut på vattnet på nolltid.

Utmärkt Deep Sea-kvalitet

Deep Sea SUP-brädor är byggda med kvalitet och hållbarhet i åtanke - vilket är anledningen till att våra kunder är så nöjda med Deep Sea-produkter. För eventuella mindre reparationer levereras brädan med ett reparationskit som gör det enkelt att underhålla brädan.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se