Deep Sea SUP-brädset Standard


 • Den bästsäljande SUP-brädan, utmärkt pris-kvalitetsförhållande

 • Längd 275 cm och lastkapacitet 95 kg

 • Setet innehåller: SUP-bräda, paddel, pump och bärväska

3990,00 1 890, 00 Kr Du sparar: 2 100,00 Kr
I lager (Antal: 5+)
Deep Sea SUP-brädset Standard
Deep Sea SUP-brädset Standard
antal
Skynda dig! Det finns bara några få kvar!

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Deep Sea SUP-brädset Standard
  -2 100 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  Deep Sea SUP-brädset Standard
  Deep Sea SUP-brädset Standard
  Deep Sea SUP-brädset Standard
Köp i ett paket och spara - 2 020,20
2 289,00 Kr 4 389,00 Kr

Produktdetaljer:

 • Mått: 275 x 76 x 12 cm
 • Bärkapacitet: 95 kg
 • Paddel (justerbar längd, 3 sektioner)
 • Pump
 • Bärväska
 • Reparationsset
 • Dropstitch kärna
 • Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi.

Deep Sea SUP-brädset Standard

Deep Sea Standard är en 275 cm SUP-bräda som är det perfekta valet som den första SUP-brädan för hela familjen! Deep Sea Standard SUP-brädan uppfyller alla krav för SUP-brädor och tack vare sin robusta Dropstitch-kärna är den mycket stabil och lätt att kontrollera. Deep Sea SUP-brädan är enkel och strömlinjeformad, uppblåsbar och hopfällbar, vilket gör den lätt att förvara och bära med sig. Förutom SUP-brädan ingår en paddel som kan justeras i längd, en pump med tryckindikator, en bärväska och ett lagningskit.

 • En lätthanterlig SUP-bräda till ett mycket bra pris: Deep Sea Standard SUP-brädan är en hållbar, prisvärd SUP-bräda med utmärkt manövrerbarhet på vattnet. Denna 275 cm långa bräda är bekvämt stabil och lätt att manövrera. Dess design och kontrollerbarhet gör den idealisk för både nybörjare och mer erfarna entusiaster.
 • Tillverkad av högkvalitativt Dropstitch-material: Kärnan i Deep Sea Standard SUP-brädan är tillverkad av Dropstitch-material, som används i många uppblåsbara SUP-brädor, gummibåtar och annan vattenbaserad utrustning. Det är ett slitstarkt material som inte skadas av stötar eller mindre slag. Dessutom har denna SUP-bräda en halkfri yta. Så med Deep Sea Standard SUP-brädan kommer du att röra dig smidigt och balanserat på vattnet.
 • Brädsetet innehåller fantastiska tillbehör: Deep Sea Standard-brädan levereras med en pump för uppblåsning av brädan, en praktisk paddel som kan justeras i längd, en bärväska för enkel transport och ett reparationskit för lappning och underhåll. Detta set gör det enkelt att komma igång med SUP-boarding.
 • En rolig och aktiverande motionsform: SUP-paddling är en uppfriskande och trevlig sommaraktivitet, eftersom du får njuta av bra väder och vacker natur. Det är också en mycket effektiv form av helkroppsträning som förbättrar din kondition, kroppskontroll och balans. SUP-paddling är ett utmärkt sätt att ta det lugnt och koppla av, eller att ta ett längre och mer utmanande träningspass.

En mycket stabil grundläggande SUP-bräda

SUP-boarding är en av sommarens mest uppfriskande och roliga aktiviteter. SUP har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren och har blivit en sport som passar många människor, eftersom det är lätt att komma igång och lära sig grunderna. Deep Sea Standard-brädan är ett utmärkt sätt att komma igång med SUP, och den uppfyller kraven även för de mest erfarna och skickliga paddlarna.

Det perfekta valet för både nybörjaren och den mer erfarna entusiasten

Deep Sea SUP-brädor är en kombination av hög kvalitet och överkomliga priser. Den uppblåsbara kvalitetsbrädan Deep Sea Standard är enkel att sätta upp med pumpen som ingår i setet. Brädans kärna är tillverkad av Dropstitch, ett material som är idealiskt för vattensporter, vilket gör brädan fast och strömlinjeformad. Det innebär att brädan inte skadas av stötar eller små slag mot bryggan. Brädan har också en halkfri yta och en viktkapacitet på 95 kg.

Tillbehören i brädpaketet säkerställer bekväma paddelturer

Deep Sea Standard SUP-brädpaketet innehåller en SUP-bräda, en paddel som kan justeras i längd, en reparationssats, en pump för att fylla brädan och en praktisk bärväska. När brädan är tom får den plats i ett litet utrymme och den medföljande bärväskan gör det enkelt att transportera den överallt. Med pumpen kan du fylla den snabbt var du än befinner dig och ge dig ut på vattnet på nolltid.

En fantastisk allroundträning

Paddelbräda är ett uppfriskande och lugnande sätt att motionera i det vackra sommarvädret. Att paddla på en SUP-bräda är ett utmärkt sätt att njuta av det fantastiska landskapet vid en sjö, ett hav eller en flod. SUP är en mycket aktiv träning för hela kroppen, som inte bara utvecklar muskelkonditionen utan också balans och kroppskontroll. SUP-paddling passar människor i alla åldrar och konditionsnivåer, eftersom du kan bestämma din egen takt och intensitetsnivå. Deep Sea Standard-brädan är en särskilt bra första SUP-bräda för nybörjare, eftersom den ger en jämn och balanserad gång på vattnet.

Utmärkt Deep Sea-kvalitet

Deep Sea SUP-brädor är byggda med kvalitet och hållbarhet i åtanke - vilket är anledningen till att våra kunder är så nöjda med Deep Sea-produkter. För eventuella mindre reparationer levereras brädan med ett reparationskit som gör det enkelt att underhålla brädan.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se