Massagepistolen

4 artiklar

 1. Core Massage gun massagepistol
  -1 300 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  Core Massage gun massagepistol
  Core Massage gun massagepistol
  Core Massage gun massagepistol
  699,00 Kr
  1 999,00 Kr
  • Testvinnare: bästa köp i Aftonbladets test
  • 20 massagenivåer och 4 olika massagehuvuden
  • Batteriet räcker i cirka 3 timmar med full laddning
 2. React Massagepistol 1500
  -400 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  React Massagepistol 1500
  React Massagepistol 1500
  React Massagepistol 1500
  599,00 Kr
  999,00 Kr
  • Den bästa massagepistolen i sin prisklass
  • Steglös kraftjustering och 4 olika massagehuvuden
  • Batteritid cirka 1,5 timme med full laddning
 3. React massagepistol MG2
  -700 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  React massagepistol MG2
  React massagepistol MG2
  React massagepistol MG2
  799,00 Kr
  1 499,00 Kr
  • Utmärkt massagepistol för muskeluppvärmning och återhämtning
  • 30 massagenivåer och 4 olika massagehuvuden
  • Batteritid upp till 4 timmar med full laddning
 4. Core Massagepistol Total
  -1 291 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  Core Massagepistol Total
  Core Massagepistol Total
  Core Massagepistol Total
  699,00 Kr
  1 990,00 Kr
  • Helt ny typ av massagepistol med värmefunktion och massagebälte
  • 6 massagenivåer och 7 olika massagehuvuden
  • Batteritid upp till 4 timmar med full laddning

4 artiklar

Efter en idrottsövning, återhämta dig snabbt med en massage gun. Många professionella idrottare använder en massagepistol dagligen och utrustningen finns på flera sjukgymnaster och kiropraktors kontor.

Du kan använda en massagepistol för muskeluppvärmning för återuppvärmning och återhämtning. Massera muskler, senor och leder med olika massagehuvuden eller stimulera blodcirkulationen. Du kan välja den massagenivå som passar dig.

Ladda batteriet och njut av trådlös restaureringsmassage var du än är!

Se instruktioner och guider:

Vi erbjuder gratis leverans på massage guns.

Återställ dig snabbt efter en sportföreställning med en massagepistol! Många professionella idrottare använder en muskelunderhållshammare dagligen och en massagepistol finns hos flera läkare och kiropraktorer. Du kan använda masagepistol för både initial uppvärmning och återhämtning. Gnugga muskler, senor och leder med olika massagehuvuden eller stimulera blodcirkulationen. Ladda ditt batteri och njut av en trådlös återställningsmassage var som helst.

Vanliga frågor om massagepistoler

Vad är en massagepistol?

Massagepistol är en massageapparat som gör att du bekvämt kan behandla olika muskelgrupper i din kropp hemma och överallt annars. En massagepistol fungerar genom att producera snabba impulser som påverkar de djupa musklerna och de mjuka vävnaderna som omger dem. Snabba, slående rörelser slappnar av musklerna och påskyndar därmed muskelåterhämtningen.

Vilka är fördelarna med en massagepistol?

Massagepistol hjälper till att lindra muskelspänningar och förbättrar blodcirkulationen i det behandlade området. Därmed öppnas olika muskelknutor och sylt och spänningen i kroppen lindras, vilket får musklerna att slappna av. En massagepistol är ett utmärkt hjälpmedel för både muskelåterhämtning, för att öppna upp täta muskelknutor och slappna av i musklerna, samt för att värma upp musklerna innan träning.

Vem passar en massagepistol för?

Massagepistol är lämplig för alla som vill lindra muskelstelhet, öka muskelåterhämtningen efter träning eller för alla som vill ha en i övrigt avslappnande massage. Vanligtvis används av idrottare och aktiva individer för återhämtning efter träning eller av fysioterapeuter för att behandla patienter, kontorsanställda och arbetare med rygg- och nackproblem kan också hitta en massagepistol som är till hjälp för att slappna av och behandla musklerna.

Hur använder jag de olika huvudena på en massagepistol?

Med de olika massagehuvuden som ingår i paketet kan du heltäckande behandla alla olika muskelgrupper i din kropp genom att välja rätt massagehuvud för den aktuella situationen. Du kan massera muskler, senor och leder med massagepistolens olika massagehuvuden eller stimulera blodcirkulationen.

Här är några tips på vilka huvuden som fungerar bäst för vilka muskelgrupper:

 • Bolla: Bäst för att massera musklerna nära axlar, nacke, sätesmuskler och ben.
 • Gaffel: Ryggmuskler, vader, lår, vrister och armmuskler.
 • Platt: Hamstrings, glutes och pectorals.
 • Kula: Bäst för triggerpunktsmassage och palmmuskler.

Hur använder jag en massagepistol?

 • Välj massagehuvud efter vilken del av kroppen du vill massera.
 • Välj därefter hastigheten därefter, börja först med en låg hastighet, som du sedan kan öka efter behov under massagen.
 • Flytta huvudet lugnt längs lämplig muskelgrupp. Använd inte våld för att trycka massagepistolen mot musklerna, försök istället slappna av så mycket som möjligt och låt massagepistolen göra jobbet åt dig.
 • Om du hittar muskelknutor och sylt, massera området ordentligt genom att lugnt cirkulera runt området av musklerna. Kom ihåg att hålla det masserade området avslappnat och håll enheten i en vinkelrät position på det masserade området.

Varför är korrekt återhämtning viktigt?

Att anstränga musklerna orsakar mindre skador på dem. Samtidigt belastas också lederna, energinivåerna sjunker och vätskor avlägsnas från kroppen genom svettning. Mat, dryck och vila efter träningen hjälper kroppen att reparera skadan och efter ordentlig återhämtning är kroppen ännu starkare och redo för nya utmaningar.

Ordspråket "man växer när man vilar" är säkert bekant för alla, och det är också sant. Förutom stress behöver musklerna också en lagom mängd vila för att utvecklas starkare. Hur mycket tid kroppen behöver för att återhämta sig beror på mängden stress och konditionsnivån hos tränaren. Du bör lyssna på din kropp, eftersom dålig återhämtning och överdriven ansträngning kan leda till belastningsskador eller till och med överansträngning.

Tips för återhämtning:

Ät gott och drick mycket vatten. Efter träning behöver kroppen återfuktning och en balanserad måltid, speciellt kolhydrater för att fylla uttömda energidepåer och proteiner för att reparera muskelcellskador.

Massera trötta muskler. Ett hårt träningspass kan få dina lemmar att kännas tunga av bly. Massage stärker blodcirkulationen och minskar i bästa fall muskelsmärta. En massagepistol är ett perfekt hjälpmedel för att massera muskler.

Sov gott. Kroppen reparerar sig själv under sömnen.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se