Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Vår kundtjänst hjälper dig gärna i ärenden som rör skötsel, reklamation och returer.

GARANTI OCH REKLAMATION

Alla våra utvalda varor i vårt sortiment är noggrant genomtänkta och kontrollerade. Allt går dock inte alltid som man tänkt. Vi löser sådana situationer så snabbt och bra som möjligt.  Hobbyhallen har minst 1 års garanti. Vår kundtjänst hjälper dig med garantiärenden. Vi hanterar ärendena från fall till fall antingen genom att laga produkten, skicka en ny eller återbetala köpeskillingen.

KUNDRETURER

Skor och kläder köpta från Hobbyhallen har alltid en 14 dagars gratis returrätt. För andra produkter kan kostnaden för returer ligga mellan 49 KR - 499 KR beroende av fraktkostnaden för returen. För att returnera din produkt, kontakta oss på info(a)hobbyhallen.se för mer instruktioner.

Leveranser som returneras till oss på grund av vägran att acceptera leveransen eller försumlighet att hämta paketet anses som kundreturnering för alla avsikter.  

 

Returadress:

Hobbyhallen.se

Pavivägen 2

01260 Vanda

Finland

 

Hygienprodukter har inte rätt att byta eller återvända efter att paketet har öppnats, eftersom produkten inte kan returneras till försäljning. Information om definitionen av produkthygien finns i online-produktinformationsbladet för varje hygienprodukt.

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se