När du beställer från Hobbyhallen.se

Vi följer alla svenska lagar och föreskrifter gällande näthandel. Du kan läsa mer om våra leveransvillkor nedan:

Leveranstid

Vi levererar våra beställningar i regel inom 3-5 arbetsdagar, när varan skickas från vårt centrallager. Efter en lyckad beställning får du en orderbekräftelse via e-post, som fungerar som kvitto på ditt köp och som ett eventuellt garantibevis.

Varor som inte skickas från vårt centrallager är direktleveranser, som istället skickas från våra samarbetspartners lager. För dessa är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. Se listan över våra direktleverans-produkter längst ned på sidan.

Behandlingstid

Behandlingstiden innan beställningen skickas iväg är i regel 1-2 arbetsdagar. Under högsäsong kan behandlingstiden vara något längre, ungefär 2-4 arbetsdagar.

Obs! Beställningar som gjorts under veckoslutet och helger hanteras i regel från och med följande arbetsdag

Leveranssätt och -kostnader

Du får GRATIS leverans när du beställer för minst 500 SEK. Vi använder GLS och DHL:s leveransnätverk.

För beställningar under 500 SEK är leveranskostnaden 49 SEK.

Paket under 20 kg:

Levereras via GLS till ditt närmaste DB Schenker-ombud.

Paket över 20 kg:

Levereras ända fram till tomten via GLS nätverk. DB Schenker sköter den slutliga leveransen.

Fraktleveranser över 30kg:

Levereras ända fram till tomten via DHL.

expressleverans

Gratis everans

Dessa ovanstående märkningar hittar du från varje produkt. Om produkten har en orange "Expressleverans"-märkning, finns produkten i vårt lager och dess leveranstid är 3-5 vardagar. Om det inte finns någon orange märkning, är produkten en direktleveransvara, som har leveranstid på 5-10 vardagar. Den gröna "Gratis leverans"-märkningen berättar om varan har en gratis leverans eller inte. Du får fri frakt för produkter som har en slutsumma på minst 500KR.

Vänligen notera

Observera att det kan ta 1–3 arbetsdagar innan spårningen aktiveras. Leveransen skannas in första gången vid leveransbolagets logistikcenter och därför aktiveras spårningen inte direkt. Kontakta oss ifall spårningens uppdatering har tagit längre än tre arbetsdagar.

Genom att välja GLS som leveranssätt stöder du miljöns välbefinnande. GLS kompenserar utsläppen från alla leveranser som företaget gör. Observera att GLS-leveranserna är begränsade och inte kan väljas för fraktartiklar som väger mer än 30 kg.

Direktleveranser:

- Levereras GRATIS till tomten inom 5-10 vardagar.

- Fraktföretaget kontaktar er via telefon eller e-post för att komma överens om en tidpunkt för leveransen.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se