Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Information om covid-19's påverkan

Alla beställningar hanteras och levereras så snabbt som möjligt med en ökad uppmärksamhet om hygien. I vissa fall kan det dock ske några dagars förseningar

NÄR DU BESTÄLLER FRÅN HOBBYHALLEN.SE

Vi följer alla svenska lagar och föreskrifter gällande näthandel. Du kan därför beställa från oss och behöver bekymra dig om att bekanta dig närmare med våra leveransvillkor. Om du ändå vill veta mer, hittar du det nedan.

LEVERANSTID

Vi levererar 98,5% av våra beställningar snabbt och pålitligt inom 3-5 vardagar. Vi skickar en spårningskod, när vi skickar din beställning.

Ett undantag från detta är direktleveranser som inte skickas från vårt eget lager, utan direkt från våra samarbetspartners lager. Se lista över våra direktleveransprodukter längst ned på sidan.

LEVERANSSÄTT OCH -KOSTNADER

Du får GRATIS leverans när du beställer för minst 500 KR vid samma tillfälle. PostNords och DHL:s snabba och pålitliga leveransnätverk för våra leveranser.

Till närmaste utlämningsställe, DHL

99 KR Paketleverans direkt till närmaste DHL utlämningsställe. Du får ett SMS-meddelande när paketet kommit fram om du vid beställningstillfället angett telefonnummer.
Hemleverans över 35 kg, PostNord 299KR     Paketleverans direkt till leveransadressen. PostNord kontaktar er och ni kan komma överens om lämplig tid för leveransen.

Leverans

Dessa ovanstående märkningar hittar du från varje nätbutikens produkt. Om produkten har en orange "Expressleverans"-märkning, produkten finns i vårt lager och dess leveranstid är bara 3-5 vardagar. Om det inte finns någon orange märkning, produkten är en direktleveransvara, som har leveranstid på 5-10 vardagar. Den gröna "Gratis leverans"-märkningen berättar om varan har en gratis leverans eller inte. Du får nog fri frakt för produkter som har en slutsumma på minst 500KR.

Direktleveranser:

  • Levereras GRATIS hem inom 5-10 vardagar.
  • Fraktföretaget kontaktar er via telefon eller e-post och kommer överens om en tid, då ni kan ta emot leveransen.
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se