Crosstrainers

2 artiklar

 1. React Crosstrainer
  -1 700 Kr
  Till 24.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  React Crosstrainer
  React Crosstrainer
  React Crosstrainer
  2 290,00 Kr
  3 990,00 Kr
  • Kompakt crosstrainer för hemmabruk
  • 4 kg motståndshjul och 8 motståndsnivåer
  • Displayfunktioner: tid, distans, hastighet, kalorier, puls
 2. Core Crosstrainer 700
  Core Crosstrainer 700
  Core Crosstrainer 700
  Core Crosstrainer 700
  7 990,00 Kr
  • Högkvalitativ Crosstrainer för hård träning
  • 7 kg motståndshjul och 8 motståndsnivåer
  • Visningsfunktioner: tid, hastighet, distans, kalorier, puls, total distans

2 artiklar

Crosstrainers är nuförtiden bland de populäraste redskapen på gymmet och i det egna hemmet. De erbjuder en bra kombination av springmatta, cykelträning och stepper.

Crosstrainern erbjuder en bred och effektiv motionsform för hela kroppen och med hjälp av den får du kroppens stora muskler att arbeta. Samtidigt tränar du uthållighet och förbättrar syreupptagningen i kroppen.

Fördelarna med en crosstrainer är att den är en mjuk och behaglig träningsform med vilken du förhindrar eventuella skador samtidigt som du höjer träningsmängden snabbt till en ny nivå.

I Hobbyhallens utbud hittar du crosstrainers av hög kvalitet som lämpar sig för nybörjare såväl som för det mer erfarna tränaren. 

Crosstrainer

Crosstrainern är det perfekta redskapet för en effektiv aerobisk träning

Med den säkrar du uppvärmningen och den utvecklar hela kroppens muskulatur. Crosstrainern påverkar effektvt både på över- och underkroppens muskler. Dessutom försnabbas ämnesomsättningen.

Crosstrainern lämpar sig perfekt till alla, oberoende av ålder och hur mycket du tidigare tränat. Den passar till både uthållighetsträning samt till träning för viktminskning. Motståndet är enkelt att justera så att den passar till den egna konditionen och med hjälp av den elliptiska rörelebanan är crosstrainern även vänlig mot lederna.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se