Pizzaugnar

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Pizzaugnen är en absolut hit just nu!


Pizza gjord i en vanlig elektrisk ugn gör inte rättvisa åt en äkta italiensk pizza. I pizzaugnen gör du krispiga pizzor på restaurangnivå på din egen trädgård eller i en sommarstuga.

Pizzaugnar

Mamma mia! Pizzaugnarna är nu här för att hjälpa dig att skapa en autentisk italiensk atmosfär i ditt hem och njuta av den perfekta smaklökarna som smeker pizza och andra grillade delikatesser. Nu kan du också upptäcka otroligt krispiga och läckra pizzor med hjälp av en pizzaugn!

Pizzaugnens magi

Äkta och riktig pizza tillverkas alltid i den italienska pizzakulturens pizzaugn. Det magiska med pizzaugnen ligger i den höga temperaturen och materialen, som inte kan uppnås i vanliga ugnar. Förutom välsmakande pizzor kan pizzaugnen användas för att tillaga andra rätter, från bröd till karelska pajer. Med pizzaugnen kan du nå temperaturer på upp till 500 grader Celsius för att baka perfekta pizzor.

Funktioner för pizzaugnen

Pizzaugnarna har ofta en separat pizzasten, vilket gör att pizzan tillagas jämnt på botten, vilket är hemligheten bakom en krispig pizza. Pizzaugnarna kan snabbt nå upp till 500 grader, vilket är den viktigaste faktorn för att uppnå bästa möjliga resultat.

Beställ din pizzaugn från Hobbyhallen nu, för vi erbjuder gratis och snabb leverans!

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se