Lagerflytt kampanj upp till 50% rabatt

Lagerflytt kampanj!

Säsongens bästa produkter NU med stor rabatt! Produkter upp till 50% rabatt!

Lagerflytt kampanjen är full av fantastiska fynd och ännu bättre erbjudanden! Vårens och sommarens bästa produkter nu till superlåga priser!

Vi erbjuder GRATIS LEVERANS för beställningar över 500kr

Säsongens bästa erbjudanden:

Vårsäsongens 2022 bästa produkter och produkttips:

Vi erbjuder nu ett brett utbud på produkter till förmånliga priser för både vår- och sommarsäsongen - här är några shoppingtips:

En studsmatta är den viktigaste produkten i varje barnfamiljs trädgård. Den garanterar de bästa sommarlekarna för både fartfyllda och lugna hoppare. Vi erbjuder ett brett utbud av studsmattor som passar gårdar i alla storlekar! Vi har också alla tillbehör för en säker studsmatta, allt du behöver enkelt och prisvärt från samma ställe!

Motion på sommaren är särskilt viktigt för barn och ungdomar. Vi har allt du behöver för dina utomhusaktiviteter, allt från basketkorgar till fotbollsmål och frisbeegolfkorgar! Du hittar även padelracketar och -bollar för sommarens tuffaste spel!

SUP-boarding har varit en trend ett tag nu - både barn och vuxna har blivit galna i det! Njut av landskapen på sommarstugan med en rolig aktivitet för hela familjen. De uppblåsbara AirTrack:erna, som länge varit kända som en sommarfavorit bland barn och ungdomar, kommer också att bidra till att göra sommarfesterna roligare. Med hjälp av dessa kan familjens minsta barn öva på olika hopp och gymnastik på ett säkert sätt, både på terrassen och inomhus. Airtrack är också perfekt som badmadrass!

Saker att göra för de vuxna

För de vuxna erbjuder vi ett brett utbud av växthus i olika storlekar och utseenden. Att odla sina egna grödor är mycket givande och det kommer garanterat att imponera på dina middagsgäster. För sommarfesterna bör du också kolla in vårt sortiment av partytält! Skapa en stämningsfull plats i din trädgård med en robust hängstola på terrassen eller balkongen, där du garanterat kan koppla av med en kopp kaffe.

Vi erbjuder nu många olika storlekar och modeller av växthus och utemöbler till mycket förmånliga priser! Köp dina egna och gör sommaren 2022 till en minnesvärd sommar!

Behöver du hjälp eller har frågor? – Hobbyhallen kundtjänst kan hjälpa dig!

Du kan kontakta kundtjänsten genom att mejla oss på info@hobbyhallen.se

 
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se