Core lyftarskor, svart


 • En favorit bland våra kunder, utmärkt pris-kvalitetsförhållande

 • Högkvalitativt syntetiskt läder och andningsbart meshtyg

 • Remmen och kardborreknäppningen ger foten stöd

799, 00 Kr 1299,00
I lager
Core lyftarskor, svart
Core lyftarskor, svart
antal
Produkt tillgänglig

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Core lyftarskor, svart
  -500 Kr
  Till 24.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  Core lyftarskor, svart
  Core lyftarskor, svart
  Core lyftarskor, svart
 2. Adidas tyngdlyftarstrumpor
  -19 Kr
  Till 24.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  Adidas tyngdlyftarstrumpor
  Adidas tyngdlyftarstrumpor
  190, 00 Kr 209,00
Köp i ett paket och spara - -422,60
2 988,00 Kr 3 298,00 Kr

Core lyftarskor, svart

Är din träning påfrestande för benen?

Tyngdlyftning kräver koncentration, stabilitet och styrka för att göra rörelserna rätt och effektivt. Normala inomhus- eller löparskor maximerar inte optimala resultat. Om du vill uppnå bästa möjliga resultat, och ta tyngdlyftningen framåt, måste du se till att dina skor tillåter det. Här är lösningen:

Core lyftarskor som ger det välbehövliga stödet, kraften och stabiliteten till tyngdlyftning. Lyftarskorna fungerar som en kontaktpunkt med marken, så deras effekt kan inte överbetonas.

De lätta Core-skorna, som är betydligt starkare än de vanliga gympaskorna, skyddar dig från skador och stödjer din lyftställning, vilket ger extra kraft till ditt träningspass. Remmarna på skon och kardborrefästet samverkar för att låsa mittbenet och på så sätt ge nödvändig extra stabilitet. EVA-kilen (24 mm) i mellansulan på skon ger extra stöd för tyngre lyft, och den upphöjda hälen ger stabilitet till intensiva styrkelyft. EVA-materialet som används i basen är lätt och hållbart. Basens totala höjd är 32 mm. Skons sula ger bra grepp och ger bra kontakt med sulan.

Val av lyftarskor: Core lyftarskor är ett utmärkt val för tyngdlyftare. Den stabila tyngdlyftarskon garanterar en bekväm position för foten, både vid viktlyft och i crossfit.

Stöder lyftposition: Skorna har en 1,2'' upphöjd häl, vilket hjälper användaren att hitta en bättre och stabilare lyftställning.

Planerad stabilitet: En stabil position är en viktig del av lyft. Av denna anledning har våra skor en halkfri EVA-kil i mellansulan och kardborreband som stödjer trycket som skapas av lyftet på fötterna.

Lätthet och komfort: Även om skorna är väldigt stabila är de designade för att vara bekväma och lätta. Skorna sitter stadigt på foten med högkvalitativa snören, greppet på foten stärks ytterligare med kardborreband.

Produktinfo:

 • Storlekar: 33-47
 • Syntetiskt läder och nätväv
 • Tejpfästning + kardborrband
 • Hälens totala höjd: 32mm
 • EVA-kilens tjocklek: 24mm

CORE Lyftarskor storlekstabell

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se