Vattenstudsmattor

Vattentrampolinen är sommarens roligaste vattenleksak! Du kan hoppa och studsa på den i vattnet precis som du kan göra med en vanlig trampolin på land. Den fungerar även bra som underlag vid solbad, även för ett större gäng! I vårt sortiment hittar du fyra olika storlekars Deep Sea vattentrampoliner ifrån den minsta,  som har en diameter på två meter, upp till en gigantisk vattentrampolin med en diameter på fyra meter.

Vattentrampolinerna är alla luftfyllda, vilket gör att de är enkla att transportera och förvara. Alla material är mjuka och säkra.

Varför beställa från Hobbyhallen?

När du beställer från Hobbyhallen en vattentrampolin får du på köpet en elpump, med vilken du kan fylla madrassen snabbt och utan problem. Dessutom har produkterna fri och snabb leverans på 3-5 vardagar!

Mest populära

Fallande ordning

Filter

 1. Deep Sea Vattenstudsmatta 3m med flytande plattform
  Deep Sea Vattenstudsmatta 3m med flytande plattform

  3 990,00 kr

  2 990,00 kr

  • Diameter: 305cm
  • Kommer med flytande plattform
  • Fri leverans

  Slut i lager

 2. Elektrisk pump 500W
  Elektrisk pump 500W
  799,00 kr
  • 500W effekt
  • Inkluderar adapter
  • Fri leverans
Fallande ordning

Användning av vattentrampolin

Deep Sea vattentrampoliner lämpar sig att användas i sjöar, på hav, i dammar samt i stora bassänger. När trampolinen används vore det bra ifall vattendjupet är mer än 2 meter, så att inga skador sker när man hoppar i vattnet. Området under trampolinen bör även granskas pga stenar och andra föremål som kan orsaka skada. Det är bra om  det finns ett skyddsområde kring vattentrampolinen. På sidan av produkten finns det hållbara handtag, med vilka man behändigt stiger upp på trampolinen. Samma handtag kan användas för att hålla trmpolinen på plats. Den kan spännas fast med snören tex  i bryggan eller i ett ankare, vilket gör att trampolinen även kan placeras längre bort från stranden.

Med alla Deep Sea trampoliner medföljer en effektiv elpump, som gör det enklare och försnabbar luftpumpandet betydligt. Pga dessa kan vattentrampolinen även tömmas då den inte används under längre tider, då luftfyllningen sker snabbt när det behövs. Elpumpen som följer med är CE-godkänd samt RoHS-godkänd, vilket innebär att den är säker att använda. Produktens material är starkt Plato PVC, som gör att trampolinen är stadig, fastän det är frågan om en luftfylld trampolin.