Utomhusbelysning

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Gårdsbelysning gör din trädgård säkrare och skapar stämning

När det kommer till trädgårdsbelysning görs ofta det felet att man endast skaffar en stark och effektiv lampa som lyser upp hela gården. I det fallet blir det för stor kontrast mellan det mörka och det som är upplyst och det bländar de som går i trädgården. Istället för att skaffa en lampa rekommenederar vi istället att du skaffar flera LED-trädgårdslampor som lyser upp gården på olika sätt. En mångsidig belysning gör att trädgården känns säkrare och dessutom ser hemtrevligare ut.

De viktigaste ställena att belysa på gården

De viktigaste områdena att belysa i gården/trädgården är: uppfarten, gångar, entréer, portar, lekplatser och andra ställen där människor rörs. Det är viktigt att belysa uppfarter och andra gångar så att människor kan känna sig trygga då de ska till bilen, cykeln eller annars ut och gå.

Exempel på gårdsbelysning

För belysning av gångar och andra stora områden passar stolpbelysning. För förrådet och garaget passar det bättre med t.ex. strålkastare med rörelsesensor. För entrén rekommenderar vi LED-väggbelysning som monteras så att din skugga inte skuggar nyckelhålet i dörren. För terassen finns det förmånliga LED-slingor som kan monteras t.ex. på terassräcket eller andra byggdetaljer.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se