Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Flytande mattor

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vad är en flytande matta och var kan den användas?

Den flytande mattan är som en gymmatt och som sitt namn säger flyter mattan på vattnet. Den är tillverkad av tre lager specialpressad plast och behöver därför inte andra hjälpmedel eller luft att flyta. Ytbehandling av plasten gör mattan mycket slitstark och den tålar repor. Mattan levereras också med klisterremsor som gör det enkelt att bära och förvara mattan. Mattan låter dig leka och sola i vattnet utan oro att du skulle falla över med den, som vanliga luftmadrasser. Den flytande mattan är också lätt att hålla ren, använd en trasa eller en svamp för att torka smutsen av mattan.

Den flytande mattan är ett bra val för alla sommarens vattenlekar! Du kan sola på det på normalt sätt, eller även med en solstol! Du kan balansera på mattan eller använda den även som en kajförlängning. Mattan är också ett utmärkt verktyg för arbetsuppgifter, där du behöver en flytande plattform för att utföra en uppgift, till exempel att tvätta båten.

Flytande mattor är väldigt lätta och därför orkar också den minsta av familjen bära och använda dem! Dessutom har den största RÖHNÖ Lagoon mattan en hål till ett rep som gör det möjligt att fästa det till ankaret eller bryggan vid behov. Den flytande mattan är rullad i förpackningen och så vi rekommenderar att du lägger några vikter på mattan för att räta den före första användningen, så att det skulle bli så bekvämt som möjligt att använda mattan i vattnet.

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se