Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Flytande mattor

Den flytande mattan är som en gymmatta som flyter på vattnet. Du kan leka, sola eller använda den som hjälp att tvätta båten. Beroende på mattans storlek, bär den flera personer eller till och med en solsäng! Bara din fantasi är gränsen med den flytande mattan!

Kombinera den flytande mattan med RÖHNÖ luftsoffan och skapa dig en ultimat flytande avspänningplats för sommaren!

Flytande mattor finns I olika storlekar och till olika änvändningsavsikter.

Varför beställä från Hobbyhallen?

Du får äkta RÖHNÖ flytande mattor med fri och snabb leverans vid 3-5 vardagar!

Läs mer Visa mindre

3 artiklar

 1. Röhnö Lagoon flytande matta
  Röhnö Lagoon flytande matta 3 490,00 kr
  2 490,00 kr
  • Mått 460 x 178 cm
  • Bärkapacitet max. 450 kg
  • Fri leverans
 2. Röhnö Wave flytande matta
  Röhnö Wave flytande matta 2 490,00 kr
  1 490,00 kr
  • Mått 260 x 130 cm
  • Bärvikt max 150 kg
  • Fri leverans
 3. Röhnö Float flytande matta
  Röhnö Float flytande matta 1 490,00 kr
  799,00 kr
  • Mått 200 x 100 cm
  • Håller max 80 kg
  • Fri leverans

3 artiklar

Vad är en flytande matta och var kan den användas?

Den flytande mattan är som en gymmatt och som sitt namn säger flyter mattan på vattnet. Den är tillverkad av tre lager specialpressad plast och behöver därför inte andra hjälpmedel eller luft att flyta. Ytbehandling av plasten gör mattan mycket slitstark och den tålar repor. Mattan levereras också med klisterremsor som gör det enkelt att bära och förvara mattan. Mattan låter dig leka och sola i vattnet utan oro att du skulle falla över med den, som vanliga luftmadrasser. Den flytande mattan är också lätt att hålla ren, använd en trasa eller en svamp för att torka smutsen av mattan.

Den flytande mattan är ett bra val för alla sommarens vattenlekar! Du kan sola på det på normalt sätt, eller även med en solstol! Du kan balansera på mattan eller använda den även som en kajförlängning. Mattan är också ett utmärkt verktyg för arbetsuppgifter, där du behöver en flytande plattform för att utföra en uppgift, till exempel att tvätta båten.

Flytande mattor är väldigt lätta och därför orkar också den minsta av familjen bära och använda dem! Dessutom har den största RÖHNÖ Lagoon mattan en hål till ett rep som gör det möjligt att fästa det till ankaret eller bryggan vid behov. Den flytande mattan är rullad i förpackningen och så vi rekommenderar att du lägger några vikter på mattan för att räta den före första användningen, så att det skulle bli så bekvämt som möjligt att använda mattan i vattnet.

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se