Trekker Taktält Hut M, grå


 • Produktchefens rekommendation

 • Att sätta upp tältet tar bara 10 sekunder

 • Beställ för 2 personer

24990,00 22 990, 00 Kr Du sparar: 2 000,00 Kr
I lager (Antal: 5+)
Trekker Taktält Hut M, grå
Trekker Taktält Hut M, grå
antal
Produkt tillgänglig

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Produktinformation

 • Material: Tillverkad av hållbar 280 polyester, PU, 420D Oxford, ABS och aluminium
 • Gasassisterad öppning: Öppnar enkelt på cirka 60 sekunder
 • Design: Har myggnät på dörrar och fönster för insektsfri ventilation
 • Aerodynamisk: Tillverkad av slitstarkt material för ökad hållbarhet
 • Rymlig: Utrustad med två dörrar och två fönster, vilket ger gott om luftflöde och sikt
 • Komfort: Inkluderar en 5 cm hög madrass för en mysig natts sömn
 • Kapacitet: Stöder upp till 2-3 personer med en belastningskapacitet på 300 kg
 • Mått (öppen): 210x129x110 cm
 • Mått (stängd): 210x129x28 cm
 • Vikt: 68 kg

Package information

 • Vikt: 80 kg
 • Längd: 217 cm
 • Höjd: 38 cm
 • Bredd: 133 cm

Trekker Taktält Hut M

Snabb installation: Taktältet kan enkelt sättas upp på bara 10 sekunder, vilket säkerställer att du spenderar mindre tid på att montera och mer tid på att utforska.

Expertis: Konstruerad med högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och tillförlitlighet i alla utomhusmiljöer.

Rymligt boende: Med tillräckligt med plats för att bekvämt rymma två eller till och med tre personer är det den perfekta lösningen för äventyrliga par eller små grupper.

Robust prestanda: Med en robust belastningskapacitet på 300 kg är den utformad för att klara av utmaningarna med utomhusutforskning och ger lugn på din resa.

Trekker - Om varumärket

Trekker, där varje stig och obanad väg är en inbjudan till äventyr. Vår högkvalitativa, hållbara utrustning för utomhusbruk är utformad för utforskaren i oss alla och säkerställer att du är utrustad för vad än vildmarken kastar din väg. Testad i elementen och designad för säkerhet, komfort och tillförlitlighet är Trekker-utrustning din pålitliga följeslagare från de högsta topparna till de djupaste skogarna. Dyk in i vår kollektion och hitta din nästa äventyrspartner idag. För med Trekker är äventyret inte bara väntan - det kallar på dig.

Upplev friheten med taktältscamping

Släpp loss äventyraren inom dig och omfamna friheten med taktältscamping. Höj din utomhusupplevelse med ett taktält, där varje resa börjar under den öppna himlen. Oavsett om du erövrar kuperad terräng eller söker ro i avlägsna landskap, erbjuder taktält oslagbar bekvämlighet och komfort. Säg adjö till otympliga marktält och hej till enkel installation och fantastiska panoramavyer.

Det tar bara 10 sekunder att sätta upp tältet

Omforma din campingupplevelse med oslagbar bekvämlighet. På bara 10 sekunder vaknar vårt taktält till liv, redo att välkomna dig till ditt utomhusfriställe. Säg adjö till krånglet med traditionell tältsättning och hej till enkel utforskning. Oavsett om du jagar solnedgångar i öknen eller vaknar upp till dimmiga bergsvyer, ser vår snabba installation till att du får ut det mesta av varje ögonblick i den stora utomhus. Så varför vänta? Omfamna äventyret på ett ögonblick med vår snabba och sömlösa installation av taktält.

Högkvalitativa material

Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer är vårt taktält byggt för att klara de tuffaste utomhusförhållandena. Från de kuperade terrängerna på avlägsna stigar till de oberäkneliga elementen i moder natur, ger vårt tälts högkvalitativa material oöverträffad hållbarhet och tillförlitlighet. Den robusta konstruktionen av 280 polyester, PU och 420D Oxford-tyg säkerställer motstånd mot tårar, slitage och UV-exponering, vilket garanterar lång livslängd på dina expeditioner. Kombinerat med förstärkta ABS- och aluminiumkomponenter erbjuder vårt tält stabilitet och strukturell integritet, även i blåsiga förhållanden. Lita på det överlägsna hantverket hos vårt taktält för att lyfta dina utomhusäventyr med kompromisslös kvalitet och sinnesfrid.

Tillräckligt med utrymme för två eller till och med tre personer

Fly från vildmarken utan att offra komfort eller kamratskap. Vårt taktält erbjuder en rymlig reträtt och rymmer upp till två eller till och med tre äventyrare med lätthet. Oavsett om du ger dig ut på en romantisk getaway under stjärnorna eller delar historier vid lägerelden med vänner, ger vårt tält gott om plats för en mysig och minnesvärd upplevelse. Med generösa dimensioner och genomtänkt design finns det gott om plats att sträcka ut sig, koppla av och fördjupa dig i naturens skönhet. Så samla dina medresenärer och ge dig ut på oförglömliga resor tillsammans, med vetskap om att komfort och gemenskap väntar på dig i vår taktält-sanctuary.

Fördelar med produkten

- Snabb installation sparar tid och ansträngning, vilket låter dig fokusera på ditt äventyr

- Högkvalitativa material säkerställer långvarig hållbarhet och tillförlitlighet

- Rymlig design rymmer bekvämt två till tre personer för en mysig utomhusupplevelse

- Robust konstruktion stöder en betydande belastningskapacitet och ger sinnesfrid under dina resor

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se