Röhnö Float flytande matta


 • Mått 200 x 100 cm

 • Håller max 80 kg

 • Fri leverans

1 290, 00 Kr 1990,00
I lager (Antal: 5+)
Röhnö Float flytande matta
Röhnö Float flytande matta
antal
Skynda dig! Det finns bara några få kvar!

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Röhnö Float flytande matta
  -700 Kr
  Till 17.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  Röhnö Float flytande matta
  Röhnö Float flytande matta
  Röhnö Float flytande matta
Köp i ett paket och spara - 1 422,20
3 679,00 Kr

RÖHNÖ Float flytande matta

RÖHNÖ Float flytande matta är den här sommarens hit! 

Letar du efter det perfekta tillbehöret för att ta din pool- och strandupplevelse till nästa nivå? Titta inte längre än till Röhnö Float, den ultimata flytande mattan för avkoppling och solglädje.

Med en livlig orange och gul färgskala är Röhnö Float ett måste för dem som vill lägga till en färgklick till sina vattenäventyr. Den här flytande mattan mäter 200 cm x 100 cm och har en tjocklek på 3,5 cm och är tillräckligt rymlig för att bekvämt rymma en person.

Med en maximal belastningskapacitet på 80 kg är Röhnö Float det perfekta tillbehöret för att slappna av i poolen eller flyta på strandens lugna vatten. Den robusta konstruktionen garanterar att den klarar av de hårda kraven vid regelbunden användning, medan den lätta konstruktionen gör den lätt att transportera och förvara när den inte används.

Röhnö Float är den perfekta kombinationen av form och funktion. Dess iögonfallande design och bekväma dämpning gör den till ett elegant och bekvämt tillbehör för avkoppling på vattnet. Dessutom garanterar dess hållbara konstruktion och maximala lastkapacitet att den kan ge många timmars njutning i många år framöver.

Oavsett om du vill fånga några strålar en lat sommardag eller bara vill flyta bort dina bekymmer är Röhnö Float det perfekta tillbehöret för alla dina vattenäventyr. Så varför vänta? Beställ din idag och ta dina pool- och strandupplevelser till nästa nivå!

Produktinfo:

 • Färg: orange/gul
 • Storlek: 200 x 100cm
 • Tjocklek: 3,5cm
 • Håller max: 80kg
payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se