Kuura aktivitetsarmband A3


 • För dem som vill övervaka sin aktivitet

 • Pulsmätning, sömnövervakning, kaloriförbrukning

 • Batteriet räcker upp till en vecka

399, 00 Kr 799,00
I lager
Kuura aktivitetsarmband A3
Kuura aktivitetsarmband A3
antal
Produkt tillgänglig

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Kuura aktivitetsarmband A3
  -400 Kr
  Till 24.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  Kuura aktivitetsarmband A3
  Kuura aktivitetsarmband A3
Köp i ett paket och spara - 1 189,40
4 088,00 Kr 5 798,00 Kr

Kuura aktivitetsrmband A3

Med Kuura Activity Tracker A3 kan du förstå din hälsa och lyssna bättre på din kropp. Det ergonomiska armbandet är tillverkat av TBU-material och känns mjukt och bekvämt på din hud.

Kuura Activity Tracker A3 hjälper dig att öka din aktivitet och göra framsteg i din träning. Med pulsmätningen kan du övervaka din puls, ditt blodtryck och din syreupptagningsförmåga under träning. Det här vattentäta aktivitetsarmbandet gör det också enkelt att följa ditt dagliga kaloriintag. Med hjälp av sömnmätningsfunktionen får du veta hur mycket sömn du får på natten och hurdan din sömnkvalitet är. Aktivitetsarmbandet har också en vibrerande väckningsfunktion. När aktivitetsarmbandet är kopplat till din telefonapp vibrerar det för att meddela dig om inkommande meddelanden, samtal och notifikationer. Med aktivitetsarmbandet kan du styra musiken på din telefon under träningen.

Aktivitetsarmbandet Kuura har en USB-ände, vilket gör att du enkelt kan ladda det, även på din dator eller din laddningsadapter. Efter en timmes laddning håller batteriet i aktivitetsarmbandet i ca 5-7 dagar. Armbandet kan anslutas till din telefon via Bluetooth och levereras med en egen telefonapp (Dafit). Display: 0,96" / 80*160 pixlar och 90mAh-batteri.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se