Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Friktionsskor

Friktionsskor till hala underlag nu från Hobbyhallen  !

Friktionsskorna ser till att vinterns hala underlag inte saktar din fart! Som en vanlig vintersko, men hållbarare och utan dubbar! Friktonsskornas väggrepp uppnås genom bottengummit samt  samverkan mellan bottnets mönstrets olika greppytor.

Varför från oss?

När du beställer från Hobbyhallen får du friktionsskor av hög kvalitet både fär män och kvinnor till ett förmånligt pris! Vi levererar skorna direkt från vårt lager så leveranstiden är 5-10 dagar! Dessutom har vi fri leverans, bytesrätt samt retur för våra skor!

Läs mer Visa mindre

2 artiklar

 1. Trekker friktionsskor, storlek 36-46
  Trekker friktionsskor, storlek 36-46 1 190,00 kr
  990,00 kr
  • GripNorth-friktionsbotten
  • Vattenavstötande + skinnfoder
  • Fri leverans
 2. Icebug PACE2 W Michelin Wic GTX friktionsskor
  Icebug PACE2 W Michelin Wic GTX friktionsskor
  1 599,00 kr
  • Michelin Wic -yttersula
  • RipStop-överdel och GORE-TEX®-lining
  • Fri levernas

2 artiklar

Varför köpa friktionsskor?

På vintern är vägarnas och stigarnas ytor frusna och de blir fort hala. För att röra dig säkert, är friktionsskor ett säkert val! Friktionsskor erbjuder ett bättre grepp i jämförelse med normala skor och de minskar risken att du faller och skadar dig.

Bottnet på friktionsskorna är tillverkade av en enastående gummiblandning som garanterar ett bättre grepp under hala förhållanden jämfört med vanliga skor. Friktionsbottnet ger grepp redan från det första steget och du kan gå utan att behöva oroa dig för halt vägunderlag. Greppet som friktionsskorna ger uppnås genom bottengummit  samt  samverkan av de olika mönstringarna på sulorna.

Det som även skiljer dubbskorna från friktionsskorna, är att friktionsskorna efbjuder en nästan ljudlös rörelse även inomhus, och du behöver inte tänka på att dubbarna  slits. 

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se