Fri frakt på order över 500KR
Snabb kundservice

Cykelvagnar

Cykelvagnen erbjuder barnen ett tryggt färdsätt behändigt bakom cykeln. I cykelvagnen finns universala fastsättningar, med vilka du kan spänna fast kärror på nästan vilken cykel som helst. Den hållbara stommen och säkerhetsbälten garanterar att det är tryggt att transportera barnet.

Vagnarnas stora hjul gör att dragandet är jämnt och mjukt och kärran följer tryggt efter cykeln. Mönstren på vagnens däck garanterar ett bra grepp även på sand och ojämnare ytor. 

Till cykelvagnarna finns det möjlighet att köpa som extra del  ett så kallat jogger kit, med vilka du formar din cykelvagn till en skjutbar springvagn.

Varför beställa från Hobbyhallen?

Vi erbjuder fri levernas vid order över 500 KR ! Leveransen är hos dej efter bara 3-5 vardagar!

 

Läs mer Visa mindre

3 artiklar

 1. Trekker cykelkärra med en plastlåda
  Trekker cykelkärra med en plastlåda 1 999,00 kr
  1 499,00 kr
  • Hållbar metallram
  • Rymlig låda för dina tillhörigheter
  • Fri leverans
 2. Tilläggsfastsättning till cykelvagn
  Tilläggsfastsättning till cykelvagn
  149,00 kr
  • Passa till Trekker cykelvagn
  • Universal fastsättning
  • Lätt att montera
 3. Trekker joggerkit 1 barn till cykelvagn
  Trekker joggerkit 1 barn till cykelvagn
  299,00 kr
  • Framhjul och skuffhandtag   
  • Passar till cykelvagn för 1 barn 
  • Fri leverans

3 artiklar

Fördelar med cykelvagn

När du cyklar kommer det ofta tillfällen, när det inte finns tillräckligt med utrymme för medhavda saker. Att transportera barnen bak på cykelns pakethållare i sits kan  ibland kännas otryggt. I vårt utbud hittar du både cykelvagnar med vilka du kan transportera barnet tryggt, samt produktvagnar, som på vilken du kan lasta upp till 60 kg. Vagnarna är dessutom enkla och snabba att sätta fast och lösgöra från cykeln, då de inte behövs. 

Trekker cykelvagnarna kan du även enkelt förvandla till en skuffbar springvagn, med vilken du kan ta med barnet på din joggingtur. I vårt sortiment hittar du speciella jogger kit just för detta ändamål! Med jogger kitet medföljer en skjutarm som kan fastsättas bak på vagnen samt ett framhjul. Med framhjulets broms kan du tryggt sakta ner farten  ifall det skulle behövas.

payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se