Swoop ES350 elscooter


 • Försäljningsframgång, bra pris-kvalitetsförhållande

 • 250W motor och topphastighet 23 km/h
 • 4.0Ah batteri med räckvidd på upp till 16 km med en laddning 

2 990, 00 Kr
Slut i lager

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Swoop ES350 elscooter
  KAMPANJ
  Just nu!
  Mega
  sommar
  rea
  Swoop ES350 elscooter
  Swoop ES350 elscooter
  Swoop ES350 elscooter
 2. Skatehjälm - Copper
  KAMPANJ
  Just nu!
  Mega
  sommar
  rea
  Skatehjälm - Copper
  Skatehjälm - Copper
  349, 00 Kr 599,00
Köp i ett paket och spara - 3 120,20
3 339,00 Kr

Detaljer:

 • Motor: 250W / 36V (borstlös)
 • Hastighet: max. 23 km/h
 • Räckvidd: Upp till 16 km med en laddning (terräng, väder och förarvikt påverkar räckvidden)
 • Batteri: 4.0Ah
 • Bromsar: Elektrisk broms (främre däck), fotbroms (bakre däck)
 • Framhjul: 8 ” (luftfyllt gummi)
 • Bakre däck: 8 ” (gummi)
 • Viktgräns: 100 kg
 • Säkerhet: IPX4
 • Mått: 97 x 42 x 111 cm
 • Godkännanden: CE, ROHS
 • 2 års garanti

Swoop ES350 elscooter

Elscootrar är ett bra och praktiskt sätt att ta sig runt i stan - och det är därför de har blivit så populära under de senaste åren. Med Swoops elscooter ES350 kan du ta dig runt mycket snabbare än till fots och smidigare än på cykel. Denna utmärkta elscooter från Swoop är därför idealisk för pendling till jobbet eller för vardaglig stadspendling.

 • Maxhastighet på 23 km/h och en räckvidd på upp till 16 km på full laddning: Med Swoop ES350 kan du nå en topphastighet på 23 km/h, och med ett litiumjonbatteri med lång livslängd kan du köra upp till 12-16 km. Med denna elscooter kan du enkelt resa långa sträckor. När du kommer fram till din destination kan du lämna batteriet för laddning direkt, och du behöver inte vänta för länge för att få en full laddning, eftersom batteriet laddas upp helt på cirka 2-3 timmar.
 • Slitstarka däck, en kvalitetsmotor och pålitliga bromsar: Swoop ES350 elscooters stora 8'' tums däck (luftfyllda fram och massivt gummi bak) ger en smidig och bekväm körning. Det främre däcket har en elektrisk broms och det bakre däcket har en fotbroms. Den borstlösa och friktionsfria 250 W/36 V-motorn i denna elscooter gör den mycket mer underhållsfri än en vanlig borstad motor.
 • Den hopfällbara elscootern är lätt att förvara: Swoop ES350 elsparkcykel är hopfällbar, vilket gör den lätt att ta med sig i bilen, till exempel, och när den är hopfälld är den lätt att förvara i ett litet utrymme.
 • Ett roligt val för stadsresor: Förutom att vara lätt att använda och miljövänlig är elscootern ett roligt sätt att ta sig runt snabbt och smidigt. Elsparkcyklarnas popularitet beror till stor del på att de gör resorna korta och roliga. Vad kan vara trevligare än att njuta av den vackra naturen samtidigt som du kör lugnt och undviker trafikstockningar?
 • Spara på bränslekostnaderna och minska ditt koldioxidavtryck: Det kan vara irriterande att sitta i en bil på en trång pendlingssträcka, med ständiga stopp och långsamma framsteg. Trafikstockningar innebär också ineffektiv körning, vilket ökar koldioxidutsläppen. Du kan undvika sådana nervkittlande upplevelser genom att resa med elscooter - och samtidigt minska ditt koldioxidavtryck avsevärt. Med en batteridriven elscooter minskar du dina utsläpp och sparar pengar på bränslekostnader.

En lättanvänd elscooter för snabba resor

Swoop ES350 är ett utmärkt val när du vill ta dig från en plats till en annan snabbt, spara pengar och på ett miljövänligt sätt. Med ett batteri med lång livslängd och en kraftfull motor kan du köra längre sträckor på ett ögonblick. Den elsparkcykeln är ett roligt sätt att ta sig runt, och den gör vardagen enklare.

Lämplig för nästan alla

Swoop ES350 elscooter är idealisk för användare i alla storlekar, med en höjdjusterbar bygel och en viktgräns på 100 kg. Detta gör den till en bekväm transportlösning för nästan alla.

Säkerheten först

När du kör en elscooter, precis som med alla andra fordon, bör du alltid vara uppmärksam på fotgängare, cyklister, bilister och andra. Swoop ES350 har utformats med säkerheten i åtanke för att göra varje resa så bekväm och säker som möjligt. De stora 8-tumsdäcken på denna elscooter ger en mjuk och stabil körning. Den högkvalitativa elektriska bromsen på framhjulet och den pålitliga fotbromsen på bakhjulet gör det enkelt att sakta ner och stanna.

Lätt att förvara och snabb att ladda

Den elsparkcykeln Swoop ES350 är hopfällbar från kroppen, så den är lätt att ta med sig, även i bilen. Vid vinterförvaring behöver du inte rensa ut ett stort förvaringsutrymme för elscootern. Dessutom gör den korta laddningstiden den här elscootern mycket praktisk. Det tar ca 2-3 timmar att ladda batteriet från tomt till fullt, så du kan till exempel ladda den bekvämt under en arbetsdag. På en full laddning kan du köra upp till ca 16 kilometer.

Den mest sålda elscootermodellen

Swoop ES350 är den mest sålda modellen i vårt sortiment av elscootrar. Våra kunder har beskrivit denna elscooter som en smidig körning, bra valuta för pengarna och ett bekvämt sätt att snabbt ta sig runt i staden. Swoop ES350 är idealisk för användare i alla åldrar, med sin höjdjusterbara styrstång och viktgräns på 100 kg.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se