Deep Sea SUP-brädset Drakkar


 • Längd: 300cm

 • Pump ingår

 • Fri leverans

5 999,00 Kr 3 999,00 Kr Du sparar: 2 000,00 Kr
I lager (Antal: 0)

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

Snabb kundservice

Ofta köpt tillsammans
 1. Deep Sea SUP-brädset Drakkar
  -2000 Kr
  Just nu!
  Mega
  sommar
  rea
  Deep Sea SUP-brädset Drakkar
  Deep Sea SUP-brädset Drakkar
  Deep Sea SUP-brädset Drakkar
 2. Deep Sea säkerhetslina till SUP-brädan
  Deep Sea säkerhetslina till SUP-brädan
  Deep Sea säkerhetslina till SUP-brädan
  290,00 Kr
Totala summan:
4 289,00 Kr 5 999,00 Kr

Deep Sea SUP-brädset Drakkar

En absolut hitprodukt av sommaren!

Denna 300 cm långa SUP-bräda är det perfekta valet för den första långa SUP-brädan för både nybörjare och mer erfarna roddare. Deep Sea SUP-brädan uppfyller alla standarder för SUP-brädor och den robusta Dropstitch-kärnan gör brädan stabil. I setet ingår en paddel, som du kan fälla ihop i tre delar och vars längd även är justerbar, en pump med en tryckmätare så att du alltid kan fylla din SUP-bräda bekvämt och slutligen en bärande tillbaka så att din SUP-bräda alltid går med dig. Skivan är pumpbar och hopfällbar, vilket gör den enkel att förvara och transportera.

Omfattande tillbehör: Deep Sea SUP-brädor kommer med omfattande tillbehör: en längdjusterbar paddel, en praktisk pump, en reparationssats och en praktisk bärväska.

Robust och hållbar: Brädorna består av en högkvalitativ Dropstitch-kärna och är gjorda av slitstarka material som gör den extra stabil och hållbar, så det finns ingen rädsla för att slå sönder bryggan eller små stötar kommer att bryta den.

Idealisk för vandring: du får SUP-brädan på ett litet utrymme och med den praktiska bärväskan som följer med den reser den till vilken plats som helst. Med den medföljande pumpen kan du fylla den var som helst och gå ut!

Passar alla: Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller SUP-proffs, Deep Sea SUP-brädor passar alla. Tack vare sin utmärkta stabilitet är brädan användarvänlig och passar därför alla.

1 års garanti: Deep Sea SUP-brädor är fokuserade på kvaliteten på materialen, och därför erbjuder vi ett helt års garanti på SUP-brädor!

Så vad väntar du på nu, ta chansen och beställ din SUP-bräda av oss med gratis och snabb leverans!

Produktinfo:

 • Mått: 300 x 76 x 15cm
 • Lastkapacitet: 130kg
 • Längdjusterbar paddel (175-215cm)
 • Pump
 • Bärkasse
 • Dropstitch-kärna
 • Rekommenderad tryck 12 psi, max. 15 psi.
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se