Airtrack Nordic Standard luftvoltbana


 • Luftvoltbana designad för tung användning
 • Längder 3, 4, 5, 6, 7 eller 8m, bredd 1m och höjd 0,1m
 • Färger: mint, blå, rosa
3790,00 1 890, 00 Kr Du sparar: 1 900,00 Kr
I lager
Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
antal
Produkt tillgänglig

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
  -1 900 Kr
  Till 24.4
  Mega
  Vårrea
  Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
  Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
  Airtrack Nordic Standard luftvoltbana
 2. Airtrack Nordic hemma-set
  -3 000 Kr
  Till 24.4
  Mega
  Vårrea
  Airtrack Nordic hemma-set
  Airtrack Nordic hemma-set
  Airtrack Nordic hemma-set
  5 990, 00 Kr 8990,00
 3. AirTrack Nordic Connector
  -200 Kr
  Till 24.4
  Mega
  Vårrea
  AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  299, 00 Kr 499,00
Köp i ett paket och spara - 1 302,20
8 179,00 Kr

Produktinfo:

 • Material: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pump: 600W elpump (CE-godkänd)
 • Mått: 3m/4m/5m/6m/7m eller 8m (längd) x 1m (bredd) x 0.1m (höjd)
 • Färg:  blå, mint eller pink
 • Vikt: 3,6kg/m2
 • 2 års garanti

Airtrack Nordic Standard luftvoltbana

AirTrack Nordic Standard är en toppmodell av en airtrack som är utformad för intensiv användning. Denna hållbara, snygga och säkra träningsplattform skapar en inspirerande miljö för varje passionerad motionär!

 • En inspirerande plattform för träning och nöje: AirTrack Nordic Standard är en utmärkt träningsplattform som liknar ett fjädrande golv som används inom gymnastik. AirTrack mjukar upp din landning och möjliggör högre studsar. AirTrack Nordic airtracks är populära träningsredskap för gymnaster, cheerleaders, parkourers, tricksters och andra aktiva motionärer och idrottare.
 • En hållbar och säker airtrack av högsta kvalitet: AirTrack Nordics produkter är byggda för hållbarhet, kvalitet och säkerhet. Ytmaterialet på denna AirTrack är noggrant utvalt för att förhindra halka, och endast de bästa giftfria råvarorna har använts vid tillverkningen. AirTrack Nordic är stolt över att vara den enda Airtrack-tillverkaren på marknaden vars produkter inte innehåller de potentiellt skadliga ftalater som ofta används för att mjuka upp plast. Den mycket starka luft- och vattentätheten säkerställs genom att AirTracks sömmar inte sys, utan smälts samman och täcks med ett extra lager.
 • Ha kul var som helst: En av de bästa sakerna med AirTrack Nordic är att du kan använda den nästan var som helst, eftersom den passar både inomhus och utomhus. Du kan enkelt bära AirTrack med dig, eftersom produkten innehåller en praktisk förvarings-/bärväska.
 • Lätt att fylla på med den medföljande elektriska pumpen: Det går mycket snabbt att fylla AirTrack med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Med pumpen kan du också exakt justera rätt lufttryck och elasticitet för din airtrack.
 • Hitta ditt perfekta val bland ett brett utbud av längd- och färgalternativ: Denna Standard AirTrack finns tillgänglig i antingen 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 m längd. Varje alternativ har en bredd på 1 meter och en tjocklek på 10 centimeter. Färgalternativen är mint, blått och rosa. Så du kommer garanterat att hitta en pålitlig airtrack som passar perfekt till din smak och din tänkta användning!

Upplev fantastiska träningsmoment och känslor av prestation

Kvaliteten och hållbarheten hos Standard AirTrack gör den till ett utmärkt val för alla, oavsett vilken träningsform du föredrar. När du använder en AirTrack Nordic airtrack är den enda gränsen din fantasi, och du kan verkligen låta din kreativitet blomma ut. Så sikta på ambitiösa mål och nå nya höjder med AirTrack Nordic!

Utformad tillsammans med idrottare

AirTrack Nordics produkter har utformats tillsammans med idrottare. AirTracks är utformade och byggda med hållbarhet, säkerhet och en bekväm användarupplevelse i åtanke.

Höga studsar och mjuka landningar

AirTrack är lämplig för ett brett utbud av trick, somersaults och hopp. Som plattform ger den högre studsar för dina hopp, men garanterar också säkra och mjuka landningar.

Justerbart lufttryck med elektrisk pump

Du kan justera AirTracks lufttryck och elasticitet med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Elpumpen är mycket enkel att använda och det går snabbt att fylla madrassen.

Material med halkskyddad yta

AirTrack Nordics produkter är tillverkade av säkra och giftfria plastmaterial för att säkerställa bästa möjliga grepp för olika övningar och sporter. Ytmaterialet på denna airtrack är noggrant tillverkat för att förhindra glidning så effektivt som möjligt.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se