AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana

 • Den nya snygga designen av favoritmodellen
 • Längder 3, 4, 5, 6, 7 eller 8m, bredd 1m och höjd 0,1m
 • Färger: mint, blå, rosa, svart, lila, korall
3990,00 2 490, 00 Kr Du sparar: 1 500,00 Kr
I lager
AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
antal

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
  -1500 Kr
  Till 2.4
  Mega
  Vårrea
  AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
  AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
  AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana
 2. AirTrack Nordic Connector
  -200 Kr
  Till 2.4
  Mega
  Vårrea
  AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  299, 00 Kr 499,00
Köp i ett paket och spara - 200
3 179,00 Kr 4 380,00 Kr

Produktinfo:

 • Material: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pump: 600W elpump CE-godkänd (Fyller Home Special Edition 3M-madrassen på bara 30 sekunder)
 • Mått: 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 m (längd) x 1 m (bredd) x 0.1 m (höjd)
 • Förvarings/bärkasse
 • Färgalternativ: mint, blått, rosa
 • Vikt: 11 kg
 • 2 års garanti

AirTrack Nordic Home Special Edition Luftvoltbana

AirTrack Nordic Home Special Edition är en ny version av den mycket uppskattade och populära AirTrack Nordic Home. Denna förstklassiga, eleganta och säkra airtrack skapar en inspirerande miljö för alla passionerade idrottare och motionärer!

 • En inspirerande plattform för träning och nöje: AirTrack Nordic Home Special Edition är en utmärkt träningsplattform som liknar ett fjädrande golv som används inom gymnastik. AirTrack mjukar upp din landning och möjliggör högre studsar. AirTrack Nordic airtracks är populära träningsredskap för gymnaster, cheerleaders, parkourers, tricksters och andra aktiva motionärer och idrottare.
 • En hållbar och säker airtrack av högsta kvalitet: AirTrack Nordics produkter är byggda för hållbarhet, kvalitet och säkerhet. Ytmaterialet på denna airtrack har valts ut med omsorg för att förhindra att den glider, och endast de bästa giftfria råvarorna har använts vid tillverkningen. Den utmärkta luft- och vattentätheten har säkerställts genom att madrassens sömmar inte har sytts, utan genom att de har smältats samman och täckts med ett extra lager.
 • Ha kul var som helst: En av de bästa sakerna med AirTrack Nordic är att du kan använda den nästan var som helst, eftersom den passar både inomhus och utomhus. Du kan enkelt bära AirTrack med dig, eftersom produkten innehåller en praktisk förvarings-/bärväska.
 • Lätt att fylla på med den medföljande elektriska pumpen: Det går mycket snabbt att fylla AirTrack med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Med pumpen kan du också exakt justera rätt lufttryck och elasticitet för din airtrack.
 • Hitta ditt perfekta val bland ett brett utbud av längd- och färgalternativ: Denna AirTrack Home Special Edition finns tillgänglig i antingen 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 m längd. Varje alternativ har en bredd på 1 meter och en tjocklek på 10 centimeter. Färgalternativen är mint, blått, rosa, svart, lila och korall. Så du kommer garanterat att hitta en pålitlig airtrack som passar perfekt till din smak och din tänkta användning!

Upplev fantastiska träningsmoment och känslor av prestation

Kvaliteten och hållbarheten hos AirTrack Home Special Edition gör den till ett utmärkt val för alla, oavsett vilken träningsform du föredrar. När du använder en AirTrack Nordic airtrack är den enda gränsen din fantasi, och du kan verkligen låta din kreativitet blomma ut. Så sikta på ambitiösa mål och nå nya höjder med AirTrack Nordic!

Utformad tillsammans med idrottare

AirTrack Nordics produkter har utformats tillsammans med idrottare. AirTracks är utformade och byggda med hållbarhet, säkerhet och en bekväm användarupplevelse i åtanke.

Höga studsar och mjuka landningar

AirTrack är lämplig för ett brett utbud av trick, somersaults och hopp. Som plattform ger den högre studsar för dina hopp, men garanterar också säkra och mjuka landningar.

Justerbart lufttryck med elektrisk pump

Du kan justera AirTracks lufttryck och elasticitet med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Elpumpen är mycket enkel att använda och det går snabbt att fylla madrassen.

Material med halkskyddad yta

AirTrack Nordics produkter är tillverkade av säkra och giftfria plastmaterial för att säkerställa bästa möjliga grepp för olika övningar och sporter. Ytmaterialet på denna airtrack är noggrant tillverkat för att förhindra glidning så effektivt som möjligt.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se