AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana


 • Våra kunders favorit AirTrack

 • Längder 3, 4, 5, 6 och 8 m, bredd 1,5 m och höjd 0,15 m

 • Färger: mint, gul, röd

5990,00 2 990, 00 Kr Du sparar: 3 000,00 Kr
I lager
AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
antal
Produkt tillgänglig

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
  -3 000 Kr
  Till 17.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
  AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
  AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana
 2. AirTrack Nordic Connector
  -200 Kr
  Till 17.7
  Sommarens
  lager
  tömning
  AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  299, 00 Kr 499,00
Köp i ett paket och spara - 802,20
4 979,00 Kr 5 990,00 Kr

Produktinfo:

 • Material: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pump: 600W elpump (CE-godkänd)
 • Mått: 3-8 m (längd) x 1,5m (bredd) x 0,15m (höjd)
 • Bärväska
 • Färg: svart/röd, svart/gul eller svart/mint
 • Vikt: 3,6kg/m2
 • 2 års garanti

AirTrack Nordic Carbon luftvoltbana

AirTrack Nordic Carbon är en specialtillverkad airtrack som är bredare och tjockare än andra AirTrack Nordic airtracks. Carbon är en 15 centimeter tjock och 1,5 meter bred AirTrack, med ett urval av längder från 3 till 8 meter. Svarta kolfiberliknande kanter och gula eller mintfärgade detaljer ger den här AirTrack ett särskilt snyggt utseende. Båda ändarna av AirTrack har kardborreknäppning över hela bredden. Med den här AirTrack kommer du att sticka ut från mängden och njuta av en bred träningsyta!

 • En inspirerande plattform för träning och nöje: AirTrack Nordic Carbon är en utmärkt träningsplattform som liknar ett fjädrande golv som används inom gymnastik. AirTrack mjukar upp din landning och möjliggör högre studsar. AirTrack Nordic airtracks är populära träningsredskap för gymnaster, cheerleaders, parkourers, tricksters och andra aktiva motionärer och idrottare.
 • En hållbar och säker airtrack av högsta kvalitet: AirTrack Nordics produkter är byggda för hållbarhet, kvalitet och säkerhet. Ytmaterialet på denna AirTrack är noggrant utvalt för att förhindra halka, och endast de bästa giftfria råvarorna har använts vid tillverkningen. AirTrack Nordic är stolt över att vara den enda Airtrack-tillverkaren på marknaden vars produkter inte innehåller de potentiellt skadliga ftalater som ofta används för att mjuka upp plast. Den mycket starka luft- och vattentätheten säkerställs genom att AirTracks sömmar inte sys, utan smälts samman och täcks med ett extra lager.
 • Ha kul var som helst: En av de bästa sakerna med AirTrack Nordic är att du kan använda den nästan var som helst, eftersom den passar både inomhus och utomhus. Du kan enkelt bära AirTrack med dig, eftersom produkten innehåller en praktisk förvarings-/bärväska.
 • Lätt att fylla på med den medföljande elektriska pumpen: Det går mycket snabbt att fylla AirTrack med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Med pumpen kan du också exakt justera rätt lufttryck och elasticitet för din airtrack.
 • Hitta ditt perfekta val bland ett brett utbud av längd- och färgalternativ: Denna AirTrack Carbon finns tillgänglig i antingen 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 m längd. Varje alternativ har en bredd på 1,5 meter och en tjocklek på 15 centimeter. Färgalternativen är svart/gult eller svart/mint. Så du kommer garanterat att hitta en pålitlig airtrack som passar perfekt till din smak och din tänkta användning!

Upplev fantastiska träningsmoment och känslor av prestation

Tack vare sin kvalitet och större bredd och tjocklek än andra airtracks är Carbon AirTrack ett utmärkt val för alla, oavsett vilken träningsform du föredrar. När du använder en AirTrack Nordic airtrack är den enda gränsen din fantasi, och du kan verkligen låta din kreativitet blomma ut. Så sikta på ambitiösa mål och nå nya höjder med AirTrack Nordic!

Utformad tillsammans med idrottare

AirTrack Nordics produkter har utformats tillsammans med idrottare. AirTracks är utformade och byggda med hållbarhet, säkerhet och en bekväm användarupplevelse i åtanke.

Höga studsar och mjuka landningar

AirTrack är lämplig för ett brett utbud av trick, somersaults och hopp. Som plattform ger den högre studsar för dina hopp, men garanterar också säkra och mjuka landningar.

Justerbart lufttryck med elektrisk pump

Du kan justera AirTracks lufttryck och elasticitet med den elektriska pumpen som ingår i paketet. Elpumpen är mycket enkel att använda och det går snabbt att fylla madrassen.

Material med halkskyddad yta

AirTrack Nordics produkter är tillverkade av säkra och giftfria plastmaterial för att säkerställa bästa möjliga grepp för olika övningar och sporter. Ytmaterialet på denna airtrack är noggrant tillverkat för att förhindra glidning så effektivt som möjligt.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se