Födelsedagsrea upp till 60% rabatt

FÖDELSEDAGSREA! Säsongens bästa produkter upp till 60% rabatt!

Vi fira Hobbyhallens födelsedag! Utnyttja födelsedagserbjudandena snabbt! De bästa produkterna håller på att ta slut!

Vi erbjuder GRATIS LEVERANS för beställningar över 500kr

De bästa födelsedagserbjudandena:


Födelsedagsrea shoppingtips:

Hem & Inredning:

Ett bra hemkontor är en förutsättning för varje hem i denna tid av distansarbete. En ergonomisk arbetsställning och en visuellt tilltalande arbetsstation ökar effektiviteten och bör inte förbises när man arbetar på distans. Från födelsedagsrean kan du hitta kontorsmöbler som höj och sänkbart skrivbord och kontorsstolar till bra priser! Hitta dina favoriter!

Utemiljö & Trädgård:

När höstregnet kommer kan det vara en utmaning att organisera dina gårdsvaror till ett regnskydd. Ett garagetält är en utmärkt lösning på detta problem. Det gör att du kan förvara dina gräsklippare och andra trädgårdsredskap prydligt undanpackade i ett regnskydd, eller alternativt förvara din bil utom synhåll.

Och när kvällarna svalnar väntar dina utemöbler snart på nästa år. Men med en terrassvärmare kan du fortsätta att njuta av din kväll långt in på hösten!

Träning & Sport:

Jogging och cykling är ett mycket mindre trevligt sätt att ta sig fram i höstregn än i sommarsol. Att gå till gymmet kan också kännas jobbigt, men det problemet är lätt att lösa. Ett hemmagym är en dröm för varje gymgäst, och en bra motionscykel, ett löpband och en skivstångsställningar är hörnstenarna i varje gym!

Behöver du hjälp eller har frågor? – Hobbyhallen kundtjänst kan hjälpa dig!

Du kan kontakta kundtjänsten genom att mejla oss på info@hobbyhallen.se

 
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se