Sparkbrädor & Scoots

Från Hobbyhallen får du förmånligt Sveriges populäraste scoots och sparkbräden utan levernaskostnader!

Hos oss hittar du tricksparkbräden av hög kvalitet för både barn och vuxna och till amatörer och mer erfarna trixare.

Observera även den nya och populära Zapp Z600 Elsparkbrädet till den lugnare farten!

Fallande ordning

Filter

  1. JD Bug Reservhjul 100mm vit/blå
    JD Bug Reservhjul 100mm vit/blå

    255,00 kr

    199,00 kr

Fallande ordning

 

Sparkbräden och scoots

Sparkbrädan har definitivt kommit tillbaka och det har kommit ut på marknaden både nya spartbrädor samt scoots. Även tricksparkbräden har utvecklats och blivit en allt mer populär hobby- och sportgren.

Det finns huvudsakligen två olika grener; tricksparkbrädan (dvs scoots) och för det mer traditionella rullandet utvecklade sparkbräden. Även brädaor med stora hjul är populära, och de hör huvudsakligen till den sistnämda kategorin. Hos oss hittar du också parkbräden till de yngre barnen. 

Även om sparkbrädena som finns ute på marknaden nuförtiden är rätt så hållbara, finns det naturligtvis skillnader. Vi på Hobbyhallen testar alla scoots och sparkbrädan och tar endast in i lagret de modeller som vi personligen är nöjda med.

Tricksparkbräden (dvs scoot)
Scoots är mycket populära i städerna och på stationerade platser för rullande dvs i skateboardparker. Att göra trick med en scoot är både krävande och svårt- för brädan men även för den som har detta som en hobby. Det finns ingen gräns för hur avancerde tricken kan vara, endast fantasin och kunnigheten sätter stopp. Och naturligvis även brädans hållbarhet och kvalitet. Ingen bräda är oförstörbar, men efter fortgående testning och produktutvecckling är de moderna sparkbrädena mycket hållbara och klarar galant av även mer avancerade trick.

Mer traditionella sparkbräden
Dessa, för mer traditionell fart, utvecklade bräden har inte märkbart förändrats sedan slutet av 90-talet när de började tilllverkas av aluminium, eftersom man inte sett det som nödvändigt. Sparkbräden av aluminium är lätta och de är även enkla att fälla ihop inför en transport, samt att öppna dem igen då rullander fortsätter. 

Sparkbräda med större hjul

I en mer ombytlig miljö rekommenderar vi bräden med större hjul, minst 120 mm eller större. Dessa pålitliga brädor saktar inte farten upp fast det skulle komma annat än slät och fin asfalt i mot.