Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro


 • SUP-bräda och kajak i samma paket

 • Längd 300 cm och lastkapacitet 115 kg

 • Set innehåller: SUP-bräda, SUP-paddel/kajakpaddel, kajaksäte, pump och bärväska

4990,00 2 490, 00 Kr Du sparar: 2 500,00 Kr
I lager (Antal: 5+)
Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
antal
Skynda dig! Det finns bara några få kvar!

Begränsat lager. Handla snabbt!

Fri leverans för beställningar över 500KR

14 dagars returrätt

Ofta köpt tillsammans
 1. Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
  -2 500 Kr
  Till 29.5
  Mega
  sommar
  rea
  Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
  Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
  Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro
Köp i ett paket och spara - 2 420,20
2 889,00 Kr 5 389,00 Kr

Produktinfo:

 • Mått 300 x 76 x 15 cm
 • Bärkapacitet: 115 kg
 • SUP-paddel/kajakpaddel (justerbar längd, 3 sektioner)
 • Kajak-sits
 • Pump
 • Bärkasse
 • Reparationskit
 • Dropstitch-kärna
 • Rekommenderad tryck 12 psi, max. 15 psi.

Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro

SUP-brädan är sommarens absoluta topprodukt, som tar dig med på oförglömliga vattenäventyr! Deep Sea Kayak Pro är en otroligt mångsidig SUP-bräda som du kan förvandla till en kajak på nolltid med det medföljande kajaksätet. Denna SUP-bräda är mycket stabil och lätt att kontrollera tack vare sin robusta Dropstitch-kärna. Deep Sea Kayak Pro är uppblåsbar och hopfällbar, vilket gör den lätt att förvara och transportera. Förutom SUP-brädan ingår en paddel som kan justeras i längd och omvandlas till en kajakpaddel, en pump med tryckmätare, en bärväska och ett lagningskit.

 • Mångsidig SUP-bräda: Deep Sea Kayak Pro SUP-brädan är en slitstark SUP-bräda med kajaksäte för mångsidighet och utmärkt manövrerbarhet på vattnet. Den 300 cm långa brädan är bekvämt stabil och lätt att kontrollera. Dess design och kontrollerbarhet gör den lämplig för alla. En kajaksits kan fästas på brädan, vilket gör paddlingen extremt enkel och balanserad. Kajaksitsen är ett bra alternativ för personer med knäproblem eller nybörjare som tycker att det är för svårt att stå på brädan.
 • Högkvalitativt Dropstitch-material: Kärnan i Deep Sea Kayak Pro SUP-brädan är tillverkad av Dropstitch-material, som används i många uppblåsbara SUP-brädor, gummibåtar och annan vattenbaserad utrustning. Det är ett slitstarkt material som inte skadas av stötar eller mindre slag. Dessutom har denna SUP-bräda en halkfri yta. Så med Deep Sea Kayak Pro SUP-brädan kommer du att röra dig smidigt och balanserat på vattnet.
 • Brädsetet innehåller fantastiska tillbehör: Deep Sea Kayak Pro-brädpaketet innehåller en pump för uppblåsning av brädan, en praktisk paddel med justerbar längd, en bärväska för enkel transport, ett reparationskit för lappning och underhåll samt en kajaksits för enkel konvertering av brädan till kajakstil. Med det här setet är du redo att komma igång med SUP-boarding.
 • En rolig och aktiverande motionsform: Stand up paddle boarding är en uppfriskande och trevlig sommaraktivitet, eftersom du kan njuta av det fina vädret och den vackra naturen. Det är också en mycket effektiv form av helkroppsaktivering, som kommer att förbättra din kondition, kroppskontroll och balans. SUP är ett utmärkt sätt att ta det lugnt och koppla av, eller för längre och mer utmanande träningspass.

En robust, strömlinjeformad och balanserad SUP-bräda

SUP-boarding är en av sommarens mest uppfriskande och roliga aktiviteter. SUP har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren och har blivit en sport för många människor, eftersom det är lätt att komma igång och lära sig grunderna. För att få en bra start på SUP-paddlingen behöver du inte leta längre än till Deep Sea Kayak Pro SUP board, som uppfyller behoven även hos den mest erfarna och skickliga paddlaren.

Det perfekta valet för både nybörjare och mer erfarna entusiaster

Deep Sea SUP-brädor är en kombination av stark kvalitet och överkomliga priser. Den uppblåsbara Deep Sea Kayak Pro-brädan är enkel att sätta upp med den pump som medföljer brädsetet. Brädans kärna är tillverkad av Dropstitch-material, ett material som passar perfekt för vattensporter, vilket gör brädan fast och strömlinjeformad. Det innebär att brädan inte skadas av stötar eller små slag mot bryggan. Brädan har också en halkfri yta och en viktkapacitet på 115 kg.

Bra tillbehör

Deep Sea Kayak Pro SUP-brädespaketet innehåller en SUP-bräda, en paddel som kan justeras i längd, ett reparationskit, en pump för att blåsa upp brädan, en praktisk bärväska och en kajaksits som kan fästas på brädan. När brädan är tom får den plats i ett litet utrymme och den medföljande bärväskan gör den lätt att transportera. Med pumpen kan du fylla den snabbt var du än befinner dig och ge dig ut på vattnet på nolltid.

En fantastisk allroundträning

SUP är en uppfriskande och lugnande aktivitet att ägna sig åt i det vackra sommarvädret. Att paddla på en SUP-bräda är ett utmärkt sätt att njuta av det fantastiska landskapet vid en sjö, ett hav eller en flod. SUP är en mycket aktiv träning för hela kroppen, som inte bara utvecklar muskeltonus utan också balans och kroppskontroll. SUP-paddling passar människor i alla åldrar och konditionsnivåer, eftersom du kan bestämma din egen takt och ansträngningsnivå. Deep Sea Kayak Pro är en särskilt bra första SUP-bräda för nybörjare, som ger en smidig och balanserad åktur på vattnet.

Utmärkt Deep Sea-kvalitet

Deep Sea SUP-brädor är byggda med kvalitet och hållbarhet i åtanke - vilket är anledningen till att våra kunder är så nöjda med Deep Sea-produkter. För eventuella mindre reparationer levereras brädan med ett reparationskit som gör det enkelt att underhålla brädan.

payments-logo
© 2022 Hobbyhallen.se