Mega Sommarrea upp till 60% rabatt

Mega Sommarrea! Köp NU sommarens bästa produkter med stor rabatt! Produkter upp till 60% rabatt!

Mega Sommarrean är full av fantastiska fynd och ännu bättre erbjudanden! Kolla in vårt omfattande sommarsortiment och utnyttja de superlåga priserna på sommarens favoriter! Skynda dig, de bästa tar slut snabbt!

Vi erbjuder GRATIS LEVERANS för beställningar över 500kr

Sommarens bästa erbjudanden:

Ett brett utbud av sommarsäsongens bästa produkter nu till bra priser - här är några shoppingtips:

En studsmatta är den viktigaste produkten i varje barnfamiljs trädgård. Den garanterar de bästa sommarlekarna för både fartfyllda och lugna hoppare. Vi erbjuder ett brett utbud av studsmattor som passar gårdar i alla storlekar! Vi har också alla tillbehör för en säker studsmatta, allt du behöver enkelt och prisvärt från samma ställe!

Har du märkt att vi också har sommarens absoluta favoritprodukt för vattenlek: vattenstudsmattor! Användningsmöjligheterna är många, du kan hoppa, sola eller bara chilla med vännerna på en vattenstudsmatta. ⁠Garanterat kul för hela familjen!

Motion på sommaren är särskilt viktigt för barn och ungdomar. Vi har allt du behöver för dina utomhusaktiviteter, allt från basketkorgar till fotbollsmål och frisbeegolfkorgar! Från vårt sortiment hittar du även padelracketar och -bollar för sommarens tuffaste spel!

Sommaren är den bästa tiden för att njuta av stugans sjölandskap med en rolig aktivitet ensam eller med hela familjen. Ett säkert val för sjön eller havet är SUP-boarding, som passar alla som älskar att vara på vatten! Ett annat populärt val är AirTrack: en produkt som länge har varit en sommarfavorit bland barn och ungdomar! Den kommer garanterat att göra sommarens festligheter ännu bättre. Pssst... AirTrack fungerar även bra som simmadrass! Glöm inte heller de flytande mattorna, kajakerna, gummibåtarna eller de elektriska båtmotorerna i vårt sommarsortiment!

Saker att göra för de vuxna

För de vuxna erbjuder vi ett brett utbud av växthus i olika storlekar och utseenden. Att odla sina egna grödor är mycket givande och det kommer garanterat att imponera på dina middagsgäster. För sommarfesterna bör du också kolla in vårt sortiment av partytält! Skapa en stämningsfull plats i din trädgård med en robust hängstol på terrassen eller balkongen, där du garanterat kan koppla av med en kopp kaffe.

Vi erbjuder nu allt för sommarträdgården, stugan och vattensporter med stora sommarrabatter! Köp dina egna favoriter nu och gör sommaren 2022 till en minnesvärd sommar!

Behöver du hjälp eller har frågor? – Hobbyhallen kundtjänst kan hjälpa dig!

Du kan kontakta kundtjänsten genom att mejla oss på info@hobbyhallen.se

 
payments-logo
© 2021 Hobbyhallen.se