Elrullstolar

Med en elrullstol försäkrar du dig en trygg och säker framfart!

När det blir svårare att röra sig med rullstol eller när dess användning försvåras avsevärt tex då kraften att snurra fram rullstolen inte finns, är det skäl att ta i bruk en elektrisk rullstol för att grundrörelseförmågan inte skall upphöra.

Med en elrullstol förenklar du märkbart ditt sätt att röra dig och på Hobbyhallen hittar du elrullstolar som hjälper dig i vardagen. De är lätta att använda och har hög kvalitet !

Varför just från oss?

När du beställer från Hobbyhallen får du hållbara och förmånliga elrullstolar av hög kvalitet. Det är fri levernas på alla våra elrullstolar. Produkternas leveranstid är 5-10 vardagar. 

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Varför köpa en elrullstol

En elrullstol underlättar märkbart rörbarheten i vardagen både utom- och inomhus, när manövringen av en manuell rullstol försvåras till exempel av försämrad prestanda. Med en enda laddning kan du med hjälp av elrullstolen röra dig många kilometer. På detta sätt förenklas både utevistelsen samt göromålen utanför hemmet.

Våra elrullstyolar är av hög kvalitet, de är trygga och hållbara. Tillverkarna utnyttjar det senaste inom teknologin och utvecklar ständigt sina produkter så att de uppfyller all krav.

Med de elrullstolar som finns hos Hobbyhallen får du uträttat dagens ärenden enkelt och behändigt. På stolarna finns det lätthanterliga kontroller och bromsningen blir särskilt enkel. Elrullstolarna går bra att skuffa fram precis som vanliga rullstolar.

Alla elrullstolar som finns i vårt sortiment är tillverkade av ett lätt, men mycket hållbart material, som garanterar rullstolarna en lång användningstid och en bättre lastkapacitet.